29 / 04 / 2024

Ankara Doğa City satış ofisi!

Ankara Doğa City satış ofisi!

Ankara Doğa City satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede toplam 1.500 daireye yer veriliyor...


Ankara Doğa City satış ofisi bilgilerinden yararlanarak proje hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.


Doğa City ödeme seçenekleri kapsamında projede her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor.


Projede otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonu gibi olanaklar bulunuyor.


Toplam bin 500 daire, bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana gelen projede teslimler inşaat çalışmalarından sonra gerçekleşecek.


Lokasyon bilgisine göre proje  Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta  Ankara Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor. 


Doğa City projesinde satılık daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Daire büyüklüklerinin 134 metrekareden başlangıç gösterdiği Ankara Doğa City Evleri'nde inşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanıyor.


Natura Gayrimenkul imzası taşıyan Doğa City, açık lansman yöntemiyle Eylül 2015'te satışa sunulacak olan 3+1 dairelerden oluşuyor.


Ankara Doğa City satış ofisi iletişim bilgileri


Ankara Doğa City satış ofisi telefon: (0212) 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı