29 / 04 / 2024

Ankara Doğa City satılık daire!

Ankara Doğa City satılık daire!

Ankara Doğa City satılık daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Projede kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekiyor...


Ankara Doğa City satılık daire tipleri 3 oda 1 salon şeklinde. Projedeki ödeme planı kapsamında her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor. 


Doğa City Evleri ortak alanlarında; otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonu gibi olanaklar bulunuyor.


Projede kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekiyor. İnşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan proje Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek. 


Ankara yükselen projede daire büyüklükleri 134 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.


Açık lansman yöntemiyle Eylül 2015'te satışa sunulacak olan proje toplam bin 500 daire, bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana geliyor.


Proje ulaşım olarak, Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta Ankara Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor.


Ankara Doğa City satılık daire fiyatları kapsamında daireler minimum 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı