27 / 04 / 2024

Doğa City Ankara iletişim!

Doğa City Ankara iletişim!

Doğa City Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Natura Gayrimenkul imzası ile Ankra'da inşa ediliyor...


Doğa City Ankara iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Ankara'da yükselen projede daire büyüklükleri 134 metrekareden başlangıç gösteriyor. 


Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen projede kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekiyor. Doğa City'de İnşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan proje 


Deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilecek olan projede otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonu gibi olanaklar bulunuyor.


Açık lansman yöntemiyle Eylül 2015'te satışa sunulacak olan proje toplam bin 500 daire, bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana geliyor.


Doğa City Ankara lokasyon bilgisine göre proje Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta Ankara Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor.


Daire seçeneklerinin 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede ödeme planı kapsamında her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor. 


Doğa City satılık daire fiyatları kapsamında daireler minimum 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Doğa City Ankara iletişim

Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı