27 / 04 / 2024

Doğa City Ankara Projesi!

Doğa City Ankara Projesi!

Doğa City Ankara Projesi toplam 1.500 daire ile 25 adet lüks villadan oluşuyor. Proje Natura Gayrimenkul imzası ile yükseliyor...


Doğa City Ankara Projesi için inşaat çalışmalarının 15 Eylül 2015 tarihinde başlaması planlanıyor. Proje açık lansman yöntemiyle dairelerin Eylül 2015'te satışa sunulacak.


Dairelerin 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede daire alanları 134 metrekareden başlıyor. Projede; otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonundan meydana gelen proje deprem yönetmeliğine uygun sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü bir şekilde inşa ediliyor.


Doğa City Ankara Projesi toplam bin 500 daire, bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana geliyor. Teslimlerin 36 ayda bitirilmesi planlanan projede daireler 6 Eylül 2015 tarihinde kura ile çekilerek belirlenecektir.


Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Doğa City'de ödeme seçenekleri kapsamında projede her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor. 


Doğa City Ankara Projesi fiyat bilgileri kapsamında projede fiyatlar 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Proje konum olarak; Ankara  Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta  Ankara  Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor. 


Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı