25 / 04 / 2024

Ankapark projesi Mart ayında açılıyor!

Ankapark projesi Mart ayında açılıyor!

İstanbul Yolu’na paralel 4.2 kilometre uzunluğunda 2 milyon 100 bin metrekare genişliğindeki bir alan üzerinde hayata geçirilen Ankapark Ankara projesi Mart ayında hizmet vermeye başlayacak...


Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi arazisinde hayata geçirilen Anka Park projesinin içinde yok yok. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı imzası ile hayata geçirilen projeyi yılda en az 10 milyon kişi ziyaret edecek.


Ankapark Projesi Mart'ta açılacak. Başkentlilerin heyecanla beklediği projeye 150 bin adet boylu fidan dikildi. 940 bin metrekarelik alanının doğal yaşam alanı olarak tasarlandığı projede 1 milyon 46 bin 100 metrekarelik alanı açık olarak belirlendi.


Ankapark Ankara projesinde 1217 adet oyuncak yer alacak. 6 bin araç kapasiteli otoparkın yer aldığı projede yer alacak olan 'Safari Park' Türkiye'de bir ilk olacak. ayrıca proje Ortadoğu'nun en büyük hayvanat bahçesi olma özelliğine sahip olacak. 


İstanbul Yolu’na paralel 4.2 kilometre uzunluğunda 2 milyon 100 bin metrekare genişliğindeki bir alana kurulan Ankapark ankara projesinde 1.217 adet oyuncak, Universal Studio Sinema Sistemi ve Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye aday 70 metrelik dev dinozor yer alıyor.


Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com