25 / 04 / 2024

CNR Emlak 2014 Fuarı 11 Eylül'de başlıyor!

 CNR Emlak 2014 Fuarı 11 Eylül'de başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde Sine Fuarcılık tarafından düzenlenecek 'EMLAK 2014 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 11 Eylül'de başlıyor...


TÜRK gayrimenkul projeleri, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde Sine Fuarcılık tarafından düzenlenecek 'EMLAK 2014 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkacak. Arap yatırımcıların fuara yoğun ilgi gösterdiğini belirten CNR Ekspo Fuarcılık Genel Müdürü Alkan Usta," Fuar için tanıtım atağına geçtik. Yurt dışı tanıtımları kapsamında Almanya, Rusya, Çin ve Körfez Ülkelerinde doğrudan temaslarda bulunduk. 


Dubai, Abu Dhabi ve Sharjah'a da ziyaretlerimiz oldu. Dubai World Trade Center, Adnec ve Expo Centre Sharjah'da üst düzey yetkililerle, firma sahipleri ve acenteler ile diyalog kurduk. Türkiye Ticari Ataşeleriyle, Birleşik Arap Emirlikleri'nin en önemli inşaat firmaları olan Nakheel ve Emaar ile görüşmeler gerçekleştirdik. Sharjah Ticaret ve Sanayi Odası gibi çeşitli kuruluşların yetkililerini de ziyaret ettik. Orta Doğu ve Körfez Bölgesi'ndeki yatırımcıların 1.5 milyar dolarlık bir potansiyel ile Emlak 2014'ü ziyaret etmelerini beldiyoruz" dedi. 


2 MİLYAR DOLARLIK POTANSİYEL 


Uzakdoğu'da acentelik oluşturduklarım ve bu sayede Uzakdoğu yatırımcısını da fuara çekeceklerini belirten Usta, geçtiğimiz aylarda sektörün en büyük platformlarından olan MIPIM'de Emlak Fuarı'nın lansmanını yaptıklarım ifade etti. Avrupalı yatırımcılara Türkiye'de emlak-inşaat sektörünün avantajlarından söz ettiklerini belirten Usta şunları söyledi: "İçinde bulunduğumuz dönemde kentsel dönüşüm süreci önem kazandı. Ulusal ve uluslararası yatırımcılar açısından bu sürecin önemli bir fırsat olduğuna inanıyoruz. 


İstanbul'daki mega projelerle yatırımcılar çok yalandan ilgileniyorlar. 3. köprü inşaatı, temeli atılan 3. havalimanı gibi projeler mega kentin konutsal alanda daha da büyüyeceğine işaret ediyor. Fuarda 2 milyar dolar seviyesinde bir iş potansiyeli oluşacağım düşünüyoruz." 


Hürriyet



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016