28 / 03 / 2024

Çilek Mobilya Avrupa'daki yeni mağazasını Barcelona'da açtı!

 Çilek Mobilya Avrupa'daki yeni mağazasını Barcelona'da açtı!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, İspanya'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası olan Çilek, mağazanın yanı sıra ürünlerini internet üzerinden online satış yoluyla da İspanyol çocuklarla buluşturuyor...



Dünyanın 5 kıtasında mevcut satış noktalarıyla dünya çocukları ile buluşan Çilek Mobilya, İspanya'nın ikinci büyük kenti Barcelona'da ilk mağazasını açtı.

 

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre,  İspanya'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası olan Çilek, mağazanın yanı sıra ürünlerini internet üzerinden online satış yoluyla da İspanyol çocuklarla buluşturuyor. 


Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek konuya ilişkin değerlendirmesinde, bu yıl yurt dışındaki mağaza açılışlarına hız verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:


"Yurt dışında neredeyse ayda bir mağaza açıyoruz. Geçen hafta Lübnan'da 4. mağazamızı açtık. Şimdi İspanya'dayız. İspanya son zamanlarda ciddi ekonomik krizler yaşadı ancak bu yıl büyük bir hareketlenme yaşanacağını düşünüyoruz. O nedenle bu pazardan beklentimiz yüksek.


Ticari Ateşimiz Sayın Ayfer Erdem Çomoğlu'nun da desteği ile bu ülkede  pazarı çok iyi bilen, yirmi yıldır mobilya sektöründe başarılı işlere imza atmış profesyonel bir girişimci ile yola çıktık. Yakın zamanda yeni Çilek mağazaları da açacağız. İlk etapta Madrid, Zaragoza ve Valencia gibi büyük şehirleri hedefliyoruz."



- Avrupa'da toplam 50 satış noktası


Barcelona'nın merkezinde açılan 160 metrekarelik mağazası ile Çilek Mobilya, Avrupa'da toplam 50 satış noktasına ulaştı. İspanya'da hem cadde mağaza hem de online satış kanalı oluşturarak sanal mağaza açan Çilek, birçok ülkede satışlarını bu şekilde destekliyor. 


 AA