29 / 03 / 2024

2018 Emlak Konut kampanyası başlıyor!

 2018 Emlak Konut kampanyası başlıyor!

Emlak Konut, 2018 yılına hız bir giriş yaptı. Yeni kampanya 84 ay 0 faiz ile ilgili dün Emlak Konut'un Ataşehir'deki genel merkezinde gerçekleştirilen toplantıda detaylar açıklandı...


 

 Emlak Konut'un Ataşehir'deki genel merkezinde gerçekleştirilen toplantıda yeni kampanyanın detayları paylaşıldı. Toplantıya Emlak Konut Genel Müdür Yardımcısı Sinan Ayoğlu, Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum ve Emlak Konut Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akbulut katıldı. 


2018 Emlak Konut kampanyası ödemeleri nasıl olacak?


Yüzde 10 peşinat ve 84 aylık ödeme planı kapsamında, alım yapanlardan faiz talep edilmeyecek. Ayrıca teslimi 3 yıl olarak baz alınan konutlar için de yüzde 5 ya da 10 tutarında bir ara ödeme alınacak. Mart sonuna kadar devam edecek kampanyanın amacı   tüketicileri faiz yükünden kurtarmak ve piyasayı canlı tutmak olarak açıklandı.  

 

2018 Emlak Konut kampanyası ne zaman başlıyor?


Kurum, Emlak Konut GYO yüklenicilerinin Ocak-Mart döneminde uygulayacağı kampanya hakkında da şu açıklamayı yaptı: “84 ay sıfır faizli yeni bir kampanya başlıyor. Projeye göre, müteahhitin durumuna göre bu oranlar değişecek. GYODER, KONUTDER üyeleri de bu kampanyaya dahil oldu”    


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016'da gerçekleştirdiği kampanyayla konut sektörüne hareketlilik getirmişti. Geçen yıl şubat ayında gündeme gelen ‘Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’ kampanyasında da 2 milyar liranın üzerinde gelir elde edilmişti.