20 / 04 / 2024

Çilek Mobilya,'Strawberry' serisini tanıtacak!

Çilek Mobilya,'Strawberry' serisini tanıtacak!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da yarın başlayacak farda Çilek, arabalı yatak, korsan ve prenses odası gibi mevcut serilerin yanı sıra en yeni tasarımı olan "Strawberry" serisi ile yerini alacak...


Çilek, İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 2014’e çilek temalı yeni serisi "Strawberry" ile katılacak. 


Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da yarın başlayacak farda Çilek,  arabalı yatak, korsan ve prenses odası gibi mevcut serilerin yanı sıra en yeni tasarımı olan "Strawberry" serisi ile yerini alacak. 


Fuarda 20'nin üzerinde farklı seriyi, halısından aydınlatmasına, yatağından yorganına kadar tüm oda ihtiyaçları ve aksesuarlarıyla sergileyecek olan Çilek’in en yeni tasarımlarından Strawberry serisi ilk kez görücüye çıkacak. 


Açıklamada yeni "Strawberry" serisi hakkında görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, puantiye desen denilen "polka dots"un 1920’lerde modaya girdiğini ve hiçbir zaman eskimeyen bir tasarım unsuru olduğunu belirtti. 


Çilek, özellikle hazır giyimde dünyaca ünlü markaların hem yetişkinler hem de çocuklar için kullandığı bu trendin bir yandan klasik bir hava yansıtırken diğer yandan da eğlence, sevimlilik ve yaratıcılık duygularını da beraberinde getirdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:


"Çilek denince de akla ilk gelen logo ve beneklerimiz, çocukların markamıza duydukları sevgi ile dünyanın eskimeyen tasarım unsuru bir araya gelince ortaya Strawberry serisi çıktı. İSMOB sektörün tüm dünyadaki profesyonellerini bir araya getiriyor. Yeni ülkelere gitmek için fuar büyük bir fırsat. Geçen yıl fuarda tohumları atılan Hindistan başarısı, bu yıl da yeni ülkelerle devam edecek. İSMOB 2014’te yeni girişimcilerle tanışıp, yeni mağazalar açmayı hedefliyoruz. Geçen sene IMOB Fuarında Hintli iş ortağımız ile tanıştık. Akabinde bu ülkede mağaza açan ilk Türk markası olduk. Yakında Hindistan’da ikinci mağazamızı da açacağız. Aynı şekilde hedefimizde Endonezya, Yeni Zelanda, Özbekistan, İngiltere, Tanzanya, Kenya ve Çin gibi yeni ülkeler var."


Çilek, 2013'te ulaşmak istedikleri hedefleri yakaladıklarına, geçen yıl 10 milyon lira yatırım yaparak ortalama yüzde 16'lık bir büyüme gerçekleştirdiklerini işaret etti. Bu yıl da yatırımlara devam ederek yüzde 20 oranında büyümeyi hedeflediklerine dikkati çeken Çilek, 25’i yurt içinde, 25’i de yurt dışında olmak üzere 50 yeni satış noktası açmayı planladıklarını dile getirdi. 


Fuar kapsamında her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen İSMOB Tasarım Yarışmasına Çilek'in eskitme ve gerçek ahşap hissi veren dokusuyla çocukların odalarında Karayip rüzgarları estiren tasarımı Black Pirate ile katıldığı bilgisini veren Çilek, seriye ekledikleri Köpek Balığı Çalışma Masası ile tasarımı daha da zenginleştirdiklerini de vurguladı.


AA