29 / 03 / 2024

İzmir'in yeni projesi: Kasaba AVM!

 İzmir'in yeni projesi: Kasaba AVM!

Gülba Tekstil ve Bakıroğulları İnşaat ortak yatırımıyla İzmir-Çanakkale yolu üzerinde ve Foça kavşağında yer alan Kasaba AVM, doğayla iç içe alışveriş anlayışı ve Ege ruhunu yansıtan tasarımıyla İzmir'de alışveriş ve doğaya kaçış için alternatif bir adres sunuyor.


Gülba Tekstil ve Bakıroğulları İnşaat ortak yatırımıyla İzmir-Çanakkale yolu üzerinde ve Foça kavşağında yer alan Kasaba AVM, doğayla iç içe alışveriş anlayışı ve Ege ruhunu yansıtan tasarımıyla İzmir'de alışveriş ve doğaya kaçış için alternatif bir adres sunuyor. İzmir'in sevilen markası Kasaba, yatırımlarına bir yenisini ekleyerek İzmirlilerin kalbini kazanacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 


Kaba inşaatı biten Kasaba AVM'nin Haziran 2015'te açılması planlanıyor. Alışverişi doğayla buluşturan Kasaba AVM' de yer almak isteyen markalar içinse kiralamalar sürüyor. 


Kasaba AVM kiralama hizmetinde de çözüm ortağı olarak; AVM ve Perakende sektörünün yakından tanıdığı Mallexpert Kiralama Danışmanlık Firması ile anlaştı. 


Ulusal ve uluslararası markaları ziyaretçilerle buluşturan KASABA AVM, açık bir meydan ve yeme-içme alanları ile yerel gıda pazarının yanı sıra, sahip olduğu doğal asma bahçesi ve zeytin ağaçlarının içindeki piknik alanlarıyla fark yaratıyor.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler