29 / 03 / 2024

Mahall Bomonti İzmir'de yeni katlar satışta!

Mahall Bomonti İzmir'de yeni katlar satışta!

Türkerler İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir, büyük ilgi gördü. Yoğun talep üzerine, Mahall Bomonti İzmir'in 29 ila 39’uncu katları arasında yer alan daireler de satışa sunuldu.


Yoğun talep üzerine, Mahall Bomonti İzmir'in 29 ila 39’uncu katları arasında yer alan daireler de satışa açıldı...

 


Türkerler İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir, büyük ilgi gördü. Yoğun istek üzerine prestijli projenin yüksek katları da satışa açıldı. Mahall Bomonti İzmir’in 29 ve 39’uncu katları arasında yer alan sınırlı sayıdaki körfez manzaralı daire, ev sahiplerini bekliyor. Satışa açılan dairelerin tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 olarak dizayn edildi.


Mahall Bomonti  İzmir  projesi Konak, Alsancak, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka’nın birleştiği noktada hayata geçiriliyor. Projede yer alan eski fabrika binaları korunarak titizlikle restore edilen9 tarihi binadan biri, “Mahall Bomonti Sanat” adı altında İzmirlilere hizmet vermeye başladı.


Mahall Bomonti İzmir’de, bir müze, 1000 kişilik gösteri alanı, kütüphane, sinema, alışveriş mağazaları, tenis kulübü, koşu ve bisiklet yolu ve asırlık ağaçların bulunduğu toplam 25 bin metrekarelik yeşil alan tasarlandı.





Web: http://www.mahallbomontiizmir.com/