03 / 05 / 2024

Kira gelir vergisi 2.taksit 2015

Kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 31 Temmuz!

Kira gelir vergisi, bir sene içerisinde gayrimenkulünü kiraya veren mal sahiplerinin elde ettiği gelir için iki taksit şeklinde ödeniyor.Birinci taksiti Mart ayında sona eren kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 31 Temmuz..

Kira gelir vergisi 2.taksit dönemi!

Taşınmaz mal kiralamalarından elde edilen kira gelirleri için kira gelir vergisi ödenmesi gerekiyor. Mart ayında verginin ilk taksiti ödendi. Peki kira gelir vergisi ikinci vergi ne zaman ödenecek? İşte kira gelir vergisi 2.taksit dönemi..

Kira gelir vergisi 2.taksit hangi ayda ödenir?

Taşınmazını kiraya veren kimseler, elde ettikleri gelir için vergi ödemek ile yükümlü oluyor. Vergi iki taksit halinde ödenebiliyor. Peki, kira gelir vergisi 2.taksit hangi ayda ödenir? İşte kira gelir vergisi 2.taksit ödemesi..

Kira gelir vergisi 2.taksit ödemeleri bugün başlıyor!

2014 yılında elde edilen kira gelirinin istisna tutarını aşması durumunda 2015 yılında kira gelir vergisi ödenmesi gerekiyor.İki taksit halinde ödenebilen kira gelir vergisi 2. taksit ödemeleri bugün başlıyor..

Kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 2015!

Gayrimenkul sermaye iradı olarakta bilinen kira gelir vergisi ikinci taksit ödemeleri yarın başlıyor.Peki kira gelir vergisi son günü ne zaman? İşte kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 2015..

Kira gelir vergisi 2.taksit ödemeleri yarın başlıyor!

Kira gelir vergisi bir önceki yıl içerisindeki kira gelirleri için Mart ve Temmuz ayları olmak üzere senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Buna göre kira gelir vergisi 2.taksit ödemeleri yarın başlıyor..

Kira gelir vergisi 2.taksit ödeme zamanı!

Senede iki eşit taksit halinde ödenebilen kira gelir vergisi için ilk taksitler Mart ayında ödendi.Peki kira gelir vergisi 2.taksiti ne zaman? İşte kira gelir vergisi 2.taksit ödeme zamanı..

Kira gelir vergisi 2.taksit ne zaman ödenir?

Kira gelir vergisi,bir takvim yılı içinde elde edilen toplam kira gelirlerinin istisna tutarını aşması durumunda ödeniyor.Peki kira gelir vergisi 2.taksit ne zaman ödenir?