19 / 04 / 2024

Sinpaş Bomonti Time projesi 10 soruda mercek altında!

Sinpaş Bomonti Time projesi 10 soruda mercek altında!

Sinpaş Bomonti Time projesini 10 soruda inceledik. Projenin ayrıntıları önümüzdeki günlerde açıklanacak!



1-Projenin adı: Bomonti Time

2-Projenin yeri: Şişli Bomonti

3-Yapımcı firma: Sinpaş GYO

4-Blok sayısı: 2

5-Blokların kat yüksekliği: 48

6-Projenin konsepti: Rezidans

7-Konut dağılımları: Bomonti Time projesinde 3 ile 8’inci katlar arasında home ofisler, diğer katlarda konutlar bulunacak.

8-Ön lansman tarihi: 24 Mayıs 2012

9- Projenin özellikleri: Bomonti Time projesinde her sekiz katta bir yer alacak VIP Suitler ile Penthouse sınırlı sayıda kişiye bu fırsatı yaşama ayrıcalığı sunacak. Binanın üst katında yer alacak ve İstanbul’un muhteşem manzarası ile konuklarını karşılayacak olan Gentelman Club ile Bomonti TIME sakinleri, rahat bir ortamda manzaranın tadını çıkarırken bir yandan da şık bir ortamda dinlenme fırsatı bulacak. Residence’ın bir diğer kulübü ise Hubana Club olacak. Hubana Club, pro severleri bir araya getirecek.

10-Rezidans özellikleri: Proje genelindeki tüm imkanlar teknolojiyi yakından takip eden sofistike bireylere, günlük iş ve şehir yaşamının karmaşasından uzak sakin bir sığınak sağlıyor. Rezidans hizmetleriyle üst düzey rahatlık, 24 saat güvenlik ve çocuklara özel olarak tasarlanan hizmetleriyle kafa rahatlığı, şehir içindeki konumuyla miras niteliğinde yüksek yatırım imkanı sunuyor.

Sinpaş GYO Çağrı Merkezi 444 1 440

www.sinpasgyo.com.tr