27 / 04 / 2024

İ Tower Bomonti'de 60 metrekare ofisler 362 bin dolara!

 İ Tower Bomonti'de 60 metrekare ofisler 362 bin dolara!

Fer Yapı ve Sinpaş GYO tarafından İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılan İ Tower Bomonti projesi kapsamında ofislere yer veriliyor. A+ konsepti ile tasarlanan projede fiyatlar 362 bin dolardan başlıyor...


İ Tower Bomonti, Fer Yapı ve Sinpaş GYO tarafından inşa ediliyor. Proje a+ ofis konsepti ile hayata geçiriliyor. Tek blok halinde yükselen proje, Adalet Sarayı'na 2 dakikalık mesafede yer alıyor.


29 kat ile yükselen blokta yer alan ofisler 60 metrekare, 120 metrekare, 150 metrekare, 180 metrekare alandan 800 metrekare alana kadar yükseliyor. Projenin mimari tasarımı Tago Mimarlık'tan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ’a ait.

 İ Tower Bomonti


Projeden ticari ünite sahibi olmak isteyenler tercih ettikleri ofis fiyatının yarısını peşinat olarak veriyor. Geriye kalan bakiye için banka kredisi kullanılabiliyor. Ofisler, minimum 362 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Teslimlerin başladığı İ Tower Bomonti'de  VIP Lounge, back Office, IT hizmetleri, concierge hizmetleri sağlanırken hobi salonu, spor merkezi, kat bahçeleri gibi ortak kullanım alanlarına da yer veriliyor.


Proje, Mecidiyeköy'e 5 dakika, Taksim'e 7 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika, Beşiktaş'a 4 dakika mesafede İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılıyor.



212 230 24 24

www.itowerbomonti.com

Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com