29 / 03 / 2024

Büyük markalar “altın üçgen”de buluşuyor!

Büyük markalar “altın üçgen”de buluşuyor!

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu...


İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu


-Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci:


“Sahiplerine teslim edilmeye başlanan proje ayrıcalıklı iş dünyası tarafından oldukça dikkati çekti”


-İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.


Ankara’nın “altın üçgen”i olarak bilinen bölge, iş dünyasının yeni gözdesi. Birbiri ardına inşa edilen iş merkezlerine ev sahipliği yapan, kamu ve büyük eğitim kurumları ile hastanelere yakınlığıyla da dikkati çeken lokasyon, iş dünyasının ‘işini’ kolaylaştırıyor.


Bu çok önemli bölgenin merkezinde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi de avantajlı konumunun yanı sıra sunduğu hizmetlerle de bölgenin öne çıkan projesi oldu.


Besa Kule’yi hayata geçiren Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, sahiplerine teslim edilmeye başlanan projenin ayrıcalıklı iş dünyası tarafından oldukça dikkati çektiğini kaydetti.


Projenin Ankara’da ilk olan “kavisli” mimarisiyle bölgenin öncüsü olduğunu bildiren Bezci, “Besa Grup’un kalite anlayışını tam anlamıyla yansıtan Besa Kule bizim için çok özel bir proje. İş dünyasını yakından tanıyan bir firma olarak ihtiyaçların, isteklerin ve eksiklerin neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Besa Kule’yi de bu kurguyla inşa ettik. Besa Kule, firmaların prestijini arttıran özel lokasyonu, iş dünyasına ayrıcalık getiren kurgusu ve seçkin firma karması ile Ankara’da ayrıcalıklı iş yaşamının merkezi olmaya hazırlanıyor” dedi.


Bezci, Besa Kule’yi tercih eden markaların da iş dünyasının yakından tanıdığı isimler olduğunu belirterek, şunları söyledi:


“Yalnızca Ankara ve Türkiye’den değil, dünya çapında tanınmış firmalar da iş merkezinde tercihini Besa Kule’den yana kullanıyor. Kiralama düşünenler için de çok özel avantajlar sunduğumuz Besa Kule, firmaların prestijini arttıracak. Yatay kısımda yer alan ve ünlü markaların yer alacağı cadde mağazaları ile de Besa Kule, bölgenin buluşma merkezi olacak. Büyük markaları ‘altın üçgen’de bir araya getirerek, Besa Kule’yi Ankara’nın sembol yapılarından biri haline getiriyoruz.”



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler