28 / 03 / 2024

Besa Kule

Büyük markalar “altın üçgen”de buluşuyor!

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu...

Yeni Başbakanlık binasına komşu olmak için...

Efe Bezci "Başkent’te özellikle kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olan özel sektör temsilcileri son aylarda ofis seçimi için yeni Başbakanlık binasına da oldukça yakın olan Çukurambar, Söğütözü ve Konya Yolu üçgenini tercih ediyor".

Ankara Besa Kule iş çevrelerine yakınlığıyla değer kazanıyor!

Bölgede inşa edilen en dikkat çekici iş merkezi projesi Besa Kule’yi hayata geçiren Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, enerji ve zaman kazanımı sağlayan doğru ofis konumlanmaları sayesinde sektörlerin de birbirleriyle kolay iletişim kurduğunu belirtti.

Besa Grup, yılların tecrübesini Besa Kule İş Merkezi’ne taşıdı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci “Gerek lokasyonu, gerekse iş hayatını kolaylaştıran çözümlere sahip mimarisiyle sektör temsilcilerini kendine çeken Besa Kule için, yıllardır projeler hayata geçiren firmamızın ‘gözbebeği’ diyebiliriz” dedi.

Ankara yenileniyor, modern plazalara yatırım kazandırıyor!

Başkent Ankara modern ve donanımlı iş merkezlerinin birbiri ardına yükselmesiyle iş dünyasında örnek kent halini almaya başlıyor.

Ankara Besa Kule'de teslimler Haziran 2015'te yapılacak!

Ankara'nın iş merkezi anlamında en gözde lokasyonu olan Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule'de son bir kaç haftadan beri yaşanan ziyaretçi ve satış oranları, yatırımcının yönünü ofislere çevirdiğini gösteriyor...

Yatırımcıların buluşma noktası Besa Kule oldu!

Yönünü gayrimenkule çeviren yatırımcı az masraf isteyen ofislere yönelirken, Ankara 'da ayrıcalıklı iş hayatının yeni adresi olan Besa Kule ise son haftalarda yatırımcıların buluşma noktası oldu.

Besa Kule projesi Ankara'da yükseliyor! 700 bin liraya ofis!

Besa Kul Başkent iş dünyasını bir araya getiriyor. Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşaat çalışmaları devam eden Besa Kule İş Merkezi, yüksek konforun yanında kolay ulaşımı ile "adres" özelliği taşıyacak