19 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Facebook'ta 1. oldu!

 Sinpaş GYO Facebook'ta 1. oldu!

Dünyanın en büyük sosyal medya istatistiklerini sağlayan şirketlerden biri olan Socialbakers’ın şubat ayı raporu açıklandı. Rapora göre; gayrimenkul sektörünün lider şirketlerinden Sinpaş GYO, www.facebook.com/sinpasgyo sayfasıyla Ortalama Etkileşim Oranı kategorisinde, şubat ayında Türkiye’deki tüm markalar içerisinde ilk sırada yer aldı...


Socialbakers, Şubat 2013 Türkiye raporunu yayınladı. Rapora göre, Türkiye’de 32 milyon Facebook kullanıcısı bulunuyor. Raporda marka sayfaları, hayran sayılarının yanı sıra etkileşim ve cevap oranlarına göre de incelendi. Raporda ayrıca Şubat ayında en yüksek etkileşim yaratan Facebook marka iletileri de bulunuyor. Rapora göre; gayrimenkul sektörünün öncüsü Sinpaş GYO, takipçileriyle en iyi etkileşim yapan şirket olarak, Ortalama Etkileşim Oranı kategorisinde, Türkiye’deki tüm markaları geride bırakarak birinci oldu. 


Büyümesi ve içerik üretmesi Sinpaş GYO’yu birinciliğe taşıdı… 


Sonuçtan duydukları mutluluğu dile getiren Sinpaş GYO’nun Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, sosyal medyada takipçi sayılarını organik olarak arttırdıklarını, takipçi sayısının çok olmasından ziyade etkileşime önem verdiklerini belirtti. Ekinci, “Facebook sayfamızı sadece markamızla ilgili bilgiler paylaşmak yerine testimonial çalışmalarda, özel günlerin kutlanmasında, projeler ve satış kampanyaları hakkında bilgi vermek için kullanıyoruz. Sinpaş GYO dostları Facebook, twitter,Google plus, linkedin,ve youtube gibi birçok kurumsal kanaldan bizi takip ediyor. 2012 Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz twitter kampanyasıyla da dünyada ve Türkiye’de birkaç defa TT olduk, sektör lideri olarak yeniliklerin öncüsü olmaya devam edeceğiz” dedi. 


Socialbakers raporunda Ortalama Etkileşim Oranı listesinde ilk beşte olmak, Facebook sayfasının etkileşim stratejisini ortaya koymada büyük önem taşıyor. Facebook’ta çok fazla kitleye sahip olmak yerine, aktif bir takipçi sayısına sahip olmak her zaman tercih unsuru olarak kabul ediliyor. Bu etkileşim oranının yüksek kalmasında ise Facebook reklamlarının etkin bir biçimde kullanılarak içeriklerin takipçilere sağlıklı bir şekilde ulaştırılmasının etkisi yüksek. Erişim oranının yüksek olması, doğru içerik ve zamanlamanın dengeli bir şekilde ayarlandığını gösteriyor. Şubat ayında bu dengeyi doğru bir şekilde sürdürerek hem takipçi sayısını artırdı hem de mevcut takipçilerinin daha fazla katılımcı olmasını sağladı. Sinpaş GYO, bu sayede hem büyüyen hem de içerik üreten sayfalar içerisinde ilk sırada yer aldı. 


Sinpaş GYO Çağrı Merkezi 444 1 440



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri