25 / 04 / 2024

Besa Kule İş Merkezi

Büyük markalar “altın üçgen”de buluşuyor!

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu...

Ticari komşuluk kapısı yeniden aralanıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci “Modern iş merkezleri, özlenen komşuluk ilişkilerini ve birlikte iş yapma kapısını yeniden açıyor. Plazalar ticari komşuluk dönemini başlattı” dedi.

Ankara'nın merkezi değişiyor!

Besa Kule İş Merkezi'ni iş dünyasına farklı bir soluk getirmesinin yanında, lokasyonu itibarıyla da iş yaşamım kolaylaştıracağını kaydeden Efe Bezci, 'altın üçgen' tabiri kullanılan bölgedeki yeni yapılaşma ve hareketliliğin Ankara merkezinin eksenini kaydırdığını belirtti.

Besa Kule’de kiralama başladı!

Besa Kule’de kiralama başladı. Özel mimarisi ve adres tarifine gerek duymayan önemli lokasyonuyla Ankara’da iş dünyasına yeni bir soluk getiren Besa Kule İş Merkezi, ayrıcalıklı çalışma hayatına adım atmak isteyenleri bekliyor...

Besa Kule İş Merkezi'nde 700 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Besa Kule İş Merkezi'nde 700 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlara devam ediyor. 2015 yılının Haziran ayında teslim edilecek projede 70 tane ofis, 24 tane mağaza bulunuyor.