25 / 04 / 2024

Ankara'nın merkezi değişiyor!

Ankara'nın merkezi değişiyor!

Besa Kule İş Merkezi'ni iş dünyasına farklı bir soluk getirmesinin yanında, lokasyonu itibarıyla da iş yaşamım kolaylaştıracağını kaydeden Efe Bezci, 'altın üçgen' tabiri kullanılan bölgedeki yeni yapılaşma ve hareketliliğin Ankara merkezinin eksenini kaydırdığını belirtti.


Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Ankara'nın merkezi denilince akıllara önceleri Çankaya ve civarı gelirken, şimdilerde Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü bölgesinin yeni merkezler olarak öne çıktığını söyledi. 


Bezci, 'altın üçgen' tabiri kullanılan bölgedeki yeni yapılaşma ve hareketliliğin  Ankara  merkezinin eksenini kaydırdığını belirtti. Altın üçgende hayata geçil dikleri Besa Kule İş Merkezi Efe Bezci projesinin, iş dünyasına farklı bir soluk getirmesinin yanında, lokasyonu  itibarıyla da iş yaşamım kolaylaştıracağını kaydeden Bezci, şöyle konuştu: l "Çukurambar'da konumlanan projemiz, 7 bin 590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşuyor. Projede, 104 ofis ve 25 mağaza yer alıyor. Her katta bulunan terasları ve B bloktaki iç bahçesiyle keyifli mola imkanları da sunan projemiz, açılmayan pencere devrine de son veriyor." 


Takvim 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri