24 / 04 / 2024

Enflasyonla Mücadele Programı'na gayrimenkul sektörü destek verdi!

Enflasyonla Mücadele Programı'na gayrimenkul sektörü destek verdi!

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na gayrimenkul sektörünün dev isimleri destek verdi. Kampanya Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak tarafından açıklandı.


9 Ekim 2018 Salı günü Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nı açıkladı.


Kurda meydana gelen spekülatif artışlar sonucu fiyatlamalarda yukarı yönlü gidiş, yüksek enflasyona neden oldu. Bu durum kamu kurumları ya da bakanlıkların mücadelesinin ötesinde, Enflasyonla Topyekun Mücadele ihtiyacını ortaya çıkardı. 


Enflasyonla Mücadele Programı


Türkiye’nin enflasyonla mücadelesinde başarıya ulaşması için kamu öncülüğünde başlatılan programa birçok firma destek verdi.


Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na katkı vermek isteyen firmalardan ürün ve hizmetlerde yıl sonuna kadar yüzde 10 asgari indirim taahhüdü vermeleri bekleniyor. 


Kampanya Eroğlu Holding, Sinpaş GYO ve Torunlar GYO tarafından da destekleniyor.




1- Eroğlu indirim oranını yüzde 20'ye çıkardı


Enflasyonla Mücadele Programı


Enflasyonla etkili ve sürdürülebilir bir mücadele için kendilerine düşen her türlü göreve her daim hazır olduklarını ifade eden Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Enflasyonla mücadelede kararlı duruş ve sağlam irade esastır." dedi. Eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü; "Devletimiz bu kararlılık ve iradeyi ortaya koyan çok değerli bir kampanya başlattı. Biz de Eroğlu Holding olarak bu kampanyanın bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz. 35 yıllık köklü geçmişimizde nasıl bir an bile devletimizle işbirliği içinde hareket etmekten, ekonomiye değer katmaktan ve milletimizin yüzünü güldürmekten vazgeçmediysek bugün de aynısını yapıyoruz."


Eroğlu Holding, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamında şirketlerden ve markalardan talep edilen yüzde 10’luk indirimi bir adım ileri götürdü. Şirket gayrimenkul satışlarında peşin alımlarda indirim oranını yüzde 20’ye yükseltti. 


Web: http://eroglu.com/



2- Sinpaş GYO 


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na destek verdi. Şirket bu süreçte kampanyanın detaylarını netleştirdiğinde konuttimes.com'da yer alacak. 


Web: http://sinpasgyo.com/


3- Torunlar GYO


Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) da Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na destek veriyor. Torunlar GYO da henüz kampanyanın detaylarını açıklamadı.



Web: http://www.torunlargyo.com.tr/



Web: http://enflasyonlamucadele.org.tr/