25 / 04 / 2024

Emre Çamlıbel: İzmir için yeni projeler hazırlayacağız!

 Emre Çamlıbel: İzmir için yeni projeler hazırlayacağız!

Soyak Siesta 'nın son etabı Siesta Oxygen 'ın tanıtımını yapan Soyak Holding CEO 'su Dr. M. Emre Çamlıbel, Karşıyaka, Buca ve Bornova'da araştırma yaptıklarını söyledi..



İzmir'in Karşıyaka ilçesinde "az katlı" bina anlayışıyla oluşturulan ve 2 bin 300 konutluk, kentin en büyük projelerinden Soyak Siesta'nın son etabı Siesta Oxygen, İzmir Swissotel'de gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtıldı. Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel tarafından basına tanıtılan körfez manzaralı, oksijen kaynaklı sağlık ve mutluluk konseptli ve yüksek rakımlı konumuyla dikkat çeken Soyak Siesta Oxygen'in daha satışa çıkmadan bin adet ön talep aldığı açıklandı.


600 konut bulunuyor

Türkiye genelinde 500 bin müşteri portföyleri bulunduğunu belirten Çamlıbel, bunun 120 bininin İzmir portföyü olduğunu, 600 konuttan oluşan Soyak Siesta Oxygen'in satışa çıkmadan bin adet ön talep aldığını açıkladı. İzmir'de kendilerine ait 200 dönüm arsa stokları olduğunu, ayrıca başka arsa sahipleriyle de görüştüklerini dile getiren Çamlıbel, İzmir'in Karşıyaka, Bornova ve Buca bölgelerinde projeler üretmek istediklerini ancak somut bir tarih ve projenin henüz belli olmadığını dile getirdi.


26 bin metrekare

İzmir'de yatırım yapmayı sevdiklerini dile getiren Çamlıbel, projelerinin İzmirliler'in yaşam tarzına çok uyduğunu söyledi. Çamlıbel, Soyak olarak İzmir'e yatırım yapan ilk ulusal firma olmanın ve devam eden projeleriyle beraber 1 milyar TL'lik yatırımla 5 bin konut kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. İzmir'de yer alan 5 etaptan oluşan Siesta projesinin 1. 2. ve 3. etaplarının inşasının yüzde 100 tamamlanarak yaşam başladığını ve yüzde 95'inin de satıldığını hatırlatan Çamlıbel, "Geçtiğimiz Eylül ayında lansmanını yaptığımız Soyak Siesta Blue'nun da bu kısa süre içinde yüzde 80'i satıldı. Soyak Siesta'nın son etabı olan Siesta Oxygen'le yine İzmir'deyiz. İzmir Soyak'ı sevdi, biz de İzmir'i sevdik. Bu durum bizim için çok değerli ve İzmir'de yatırımlarımıza devam etme kararlılığındayız" dedi. Çamlıbel, Soyak Siesta Oxygen'in 26 bin metrekare üzerine inşa edileceğini dile getirdi


Yeni Asır