18 / 04 / 2024

Emlak Bankası yeni döneme hazırlanıyor!

Emlak Bankası yeni döneme hazırlanıyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, bankanın faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Sayın, ''Bankamız, gerçekleştireceği projelerle ülkemize hizmette övünecektir'' ifadelerini kullandı.


Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, düzenlenen toplantıda faaliyet başlayacak Emlak Bankası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte Hürriyet Gazetesi'nden Vahap Munyar'ın haberi...

Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, bankanın yeni dönem ilk genel kurulunda şu mesajla söze girdi:

Bankamız bu dönemde ilk kurulu ismi olan “Eytambank”a yakışır şekilde yeni bir anlayışla faaliyet gösterecek.

Ardından hizmet konularını sıraladı:

Bankamız, ithal ikameli proje finansmanında (müşareke, mudarebe şeklinde), yeni sanayi alanları açısından, arazi birleştirilmelerinde, dışa dönük satınımı sağlayacak çiftlik arazileri oluşumunda, özellikle kıymetli taşların yapımı ve satımında hizmet vermeye çalışacaktır.

Yeni dönemle ilgili farkı şu cümleyle ortaya koydu:

Bankamız, para satarak kâr etme yerine gerçekleştireceği projelerle ülkemize hizmette övünecektir.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür etti:
''Sayın Bakanımızın kamu kurum ve kuruluşlarla, Milli Emlak’ta bulunan atıl arazi ve binaların sertifika ve sukuk yoluyla da değerlendirilmesiyle iyi bir kaynakla yol alınmasında desteklerini esirgemeyeceğini belirtmeleri bizleri çok heyecanlandırmıştır.''



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri