26 / 04 / 2024

Ege Yapı İstanbul'a 5 yeni proje yapacak!

Ege Yapı İstanbul'a 5 yeni proje yapacak!

Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sona yaklaşan Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyinde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.


İstanbul’a modern eserler kazandıran Ege Yapı, yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sona yaklaşan Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyinde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

 

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, “Ege Yapı olarak merkezi lokasyonlar insanların hayatını kolaylaştıran, modern, teknolojik ve çevreci projeler üretmeye devam ediyoruz” dedi. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. inanç Kabadayı, yaşamın başladığı Batışehir’de yılın ilk çeyreğinde basın mensuplarıyla gerçekleştirilen sohbet toplantısında, sektör ve Ege Yapı’nın çalışmalarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.


2015 yılında iki genel seçime ve dış ekonomik etkenlere bağlı olarak iç piyasada dönemsel bir durgunluk yaşandığını belirten H. İnanç Kabadayı, “Bu durgunluk dönemlerinde sektördeki talep sadece ötelendi. Ege Yapı olarak böyle bir dönemde yeni proje satışa çıkmadan sadece mevcut projelerimizdeki kampanyalarımızda ’lik bir büyüme başarısı gerçekleştirdik. 2016 yılında ve önümüzdeki yıllarda gayrimenkule olan ilginin ve istikrarın korunacağını düşünüyoruz, Son yıllarda artan yabancı yatırımcıların talebi de sektörün büyümesinde pozitif etki oluşturuyor. 


Batışehir, izPark, Pega Kartal ve Sheraton Samsun projelerini tamamladık. Batışehir projemizin satışlarının



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler