24 / 04 / 2024

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi 20-21 Nisan'da yapılacak!

 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi 20-21 Nisan'da yapılacak!

Uluslararası Yeşil Çatı Derneği’nin (IGRA) ev sahipliğinde, “Doğayı Çatınızda Keşfedin” sloganı ile düzenlenecek 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, 20-21 Nisan tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center’da yapılacak.


4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’nin hazırlıkları hızla sürüyor. Sektörün tüm paydaşlarını buluşturacak bu önemli etkinliğe seyirci kalmak istemiyorsanız, 6 Mart’a kadar uzatılan erken kayıtta yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.


Uluslararası Yeşil Çatı Derneği’nin (IGRA) ev sahipliğinde, “Doğayı Çatınızda Keşfedin” sloganı ile düzenlenecek 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, 20-21 Nisan tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center’da yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de desteklediği 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’nin Ana Sponsorluğunu Onduline Avrasya üstlenirken, Zorlu Center da Platin Sponsor olarak destek veriyor.


Yeşil çatı uzmanları, tasarımcılar, mimarlar, peyzaj mimarları, şehir planlamacıları, bitki uzmanları ve yerel yönetim temsilcileri, kongre kapsamında düzenlenecek özel oturum, sunum ve workshop’larda katılımcılarla bilgilerini paylaşacak, sorularını yanıtlayacak. Avrupa’nın belli başlı şehir yönetimlerinin delegelerinin de katılacağı 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’nde ünlü mimar ve tasarımcılar, hayal sınırlarını zorlayan projelerle yeşil çatıları anlatacaklar.


Yeşil çatıların tüm yönleri ile ele alınacağı bu önemli buluşmanın bir parçası olmak ve ünlü isimlerin sunumlarını izlemek isteyenler, 6 Mart’a kadar devam edecek erken kayıtta yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilecek. Kongrenin detaylı programı ve başvuru hakkında bilgi almak için http://www.greenroofworld.com/TR/registration.html adresi ziyaret edilebilir.