25 / 04 / 2024

Neogölpark İstanbul Evleri'nde 800 bin lira!

 Neogölpark İstanbul Evleri'nde 800 bin lira!

“Doyasıya yaşamak istiyorum. Bundan daha doğal NEOlabilirki?” sloganıyla büyük ilgi gören müstakil ev projesi NeoGölpark İstanbul Evleri hızla yeni sahiplerine kavuşmaya devam ediyor...


Kişi başına düşen 450m2’lik yeşil alanları ve 2.000 dönümlük ormanıyla doğa içinde yaşamanın keyfini sunan NeoGölpark İstanbul Evleri her tarza uygun projelendirilen ev tipleri ile her biri farklı yaşam alanları sunan 6 mahalle olarak planlandı. İsimleri ile de ilgi gören mahallelerde, Limon Dalı ve Sakızlık Mahallesi Evleri’nde yaşam çoktan başladı. Satışı hızla tamamlanan Vişnelik Mahallesi Evleri’nin gördüğü yoğun ilgi ve gelen talepler doğrultusunda titizlikle planlanan Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri de temelleri atılarak, dört mevsimi tüm güzellikleri ile NeoGölpark İstanbul Evleri’nde doyasıya ve mutlu yaşamak isteyenler için satışa sunuldu.


“NeoGölpark İstanbul Evleri’nden henüz ev sahibi olamayanlar üzülmesin; kış mevsiminin ayrı güzellikte yaşandığı Bolluca’da temelleri yeni atılan Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri ile NeoGölpark İstanbul’lu olabilmek için hala fırsatınız var!”


Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri ile NeoGölpark İstanbul Evleri’nin projesi kapsamında kendini ilk defa gösteren, L ve M tipi kompakt evlerden daha büyük, 2 katlı ve 5 + 1 olarak tasarlanan N tipi evler NeoGölpark İstanbul Evleri’nde yaşamak isteyenlerden büyük ilgi görüyor. Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi evlerinin büyüklüğü 181 ile 378 m2 arasında değişiyor ve 800.000 TL ile 2.041.000 TL arasında satışa sunuluyor. 

 


“Çocukların özgürce oynayacakları, yaşayanların doğaya ve temiz havaya doyacakları, dört mevsimin tüm güzellikleri ile yaşandığı NeoGölpark İstanbul Evleri’nde, hayatı kolaylaştıran sosyal tesislerin yanı sıra okul öncesi yaş grubuna hitap eden bir eğitim kurumu da yer alıyor.”


Şehrin merkezine ve belli noktalara trafik sorunu olmaksızın bağlanan NeoGölpark İstanbul Evleri, “Yeni Şehir İstanbul”un gelişmesiyle oluşan yeni ulaşım ağının merkezindeki konumuyla ve yeni havaalanına olan yakınlığı ile de oldukça cazip…


Yeni yılla beraber, yeni ve daha mutlu olacağınız bir evde yaşamak istiyor, “Doyasıya ve mutlu yaşamaktan daha doğal NEOlabilir ki” diye düşünüyorsanız, yaşam standartlarına gerçek kaliteyi taşıyan NeoGölpark İstanbul Evleri’ni görmenizde fayda var.


NeoGölpark İstanbul Evleri Mavi Göl Mahallesi, Kocayusuf Caddesi, 

Bolluca – Arnavutköy, İSTANBUL 


Satış Ofisi: 0212 685 08 07 


www.neogolparkistanbul.com







Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler