19 / 04 / 2024

Neogölpark İstanbul Evleri'nde doğa içinde N tipi yaşam!

 Neogölpark İstanbul Evleri'nde doğa içinde N tipi yaşam!

Temel attığı evlerle sahiplerine mutlu yaşamlar sağlayan Neo Yapı’nın NeoGölpark İstanbul Evleri için geliştirdiği N Tipi evler sunduğu kompakt ve konforlu yaşamlarla ilgi görüyor.


120.000 ağaçlık doğal orman, ördeklerin ve kuğuların gezdiği Mavi Göl gibi tabiatın güzellikleri ile çevrelenen NeoGölpark İstanbul Evleri, Neo Life yaşam merkezi, Kuğulu Park’ın yanı sıra projeye yeni eklenen Akasya Park’la da, ev sahiplerine şehrin stresinden uzak, taze, zinde, konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

6 mahalle olarak planlanan NeoGölpark İstanbul Evleri, her eve düşen geniş yeşil alanı ve bölgedeki özel konumlandırması ile ilgi görmesinin yanı sıra İstanbul’un en büyük yatay yaşam alanlarından biri olarak da öne çıkıyor.


Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri ile NeoGölpark İstanbul Evleri’nde kendini ilk defa gösteren, 2 katlı ve 5 + 1 olarak tasarlanan N tipi evler büyük ilgi görüyor. Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi evlerinin büyüklükleri 192 ile 378 m2 arasında değişiyor.


NeoGölpark İstanbul Evleri Bolluca’da yer alan tek yatay bahçeli konut projesi olarak ve yeni havalimanına olan yakınlığı ile yatırım değeri her geçen gün daha da artan, çocuklarınızla huzurla yaşayacağınız en önemli adreslerden…


NeoGölpark İstanbul Evleri Mavi Göl Mahallesi, Kocayusuf Caddesi, Bolluca – Arnavutköy, İSTANBUL 


Satış Ofisi:+90212 685 08 07 

www.neogolparkistanbul.com





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri