28 / 03 / 2024

Neo Gölpark Akasya Park'ı görücüye çıkardı!

 Neo Gölpark Akasya Park'ı görücüye çıkardı!

Yapı sektöründe yenilikçi yaklaşımları ve seçkin projeleriyle tanınan Neo Yapı, ev sahiplerine doğa kadar doğal, ayrıcalıklı bir yaşam sunan, Bolluca’da temellerini attığı NeoGölpark İstanbul projesine yeni dâhil olan Akasya Park’ı keyifli bir organizasyonla kutluyor...


“Biz bir hayal kurduk... Sizlerin de desteği ile bu hayallerimiz NeoGölpark İstanbul’da gerçeğe dönüştü” mesajıyla konuklarını ağırlamaya hazırlanan Neo Yapı, her etapta daha da ayrıcalıklı yaşam standardlarına kavuşan NeoGölpark İstanbul Evleri’nde şölen havasında renkli bir etkinlik düzenliyor.


Karşılama kokteyli ve canlı trio ile başlayacak olan etkinlikte, barbekü ikramı, çocuklara özel şişme oyun parkı, yüz boyama, karikatürist, pamuk şekeri arabası gibi sürprizlerle unutulmaz bir Cumartesi günü geçirecekler.


Çocukların 100 adet çam fidanı da dikeceği bu organizasyon, Yeni şehir İstanbul ile daha da değerlenen Bolluca’ya kendi doğasıyla sahip çıkmak, doğal bir yaşam sunmak adına da oldukça önemli bir misyona aracılık edecek.


NeoGölpark İstanbul Evleri Mavi Göl Mahallesi, Kocayusuf Caddesi,

Bolluca – Arnavutköy, İSTANBUL

www.neogolparkistanbul.com