01 / 05 / 2024

Uptown İncek'te komşuluk şimdiden başladı!

 Uptown İncek'te komşuluk şimdiden başladı!

Ankara’ nın göl ve orman manzaralı projesi olarak dikkati çeken Uptown İncek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikle kadınları bir araya getirdi...



Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi olarak dikkati çeken Uptown İncek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikle kadınları bir araya getirdi.


Ev sahibi kadınları 3 katlı satış ofisinde ağırlayan Uptown İncek, komşu hanımların şimdiden samimi ilişkiler kurması için harekete geçti. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla satış ofisinde çay partisi düzenleyen Uptown İncek, kadınlara keyifli dakikalar yaşattı. Projeyi hayata geçiren LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı, “Gelin, Uptown'daki ilk çayınızı yeni komşularınızla için” çağrısına onlarca kadının katıldığını ifade etti. Katırcı, şunları söyledi:


“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediğimiz çay partisi Uptown’da yuva kuran kadınları bir araya getirdi. Kadınlar, komşularıyla şimdiden tanışarak samimiyet kurmaya başladı. Sıcak ilişkiler kurmak bizim için oldukça önemli. Komşu hanımların tanışmasına vesile olduğumuz için çok mutluyuz.”


Uptown İncek tarafından çaylarını yudumlarken keyifli sohbetler yapan kadınlara günün anısına özel dekoratif kokulu sabunlar hediye edildi.



Doğu Rehberi





Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler