29 / 03 / 2024

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı kısa sürede arttı!

 Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı kısa sürede arttı!

Aileler okullara yakın konut projelerinin değerini artırıyor. Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.


 

Aileler artık çocuklarının konfor, sağlık ve başarısını her şeyin üstünde tutuyor, adeta çocukları için yaşıyorlar. Bu davranış konut tercihlerine de yansıyor ve kentlerdeki önemli okullara yakın konut projelerinin değerini artırıyor.


Üniversiteleri kadar, yetiştirdiği başarılı öğrencilerle de dikkatleri üzerine çeken ilköğretim ve liselere sahip Ankara’da, yeni yerleşim bölgelerinden İncek’in değer kazanmasında en önemli etkenin bu lokasyondaki okullar olduğu belirtiliyor.


Eğitimde önemli bir marka haline gelen TED Ankara Koleji, İncek Okyanus Koleji, Maya Koleji, Bahçeşehir Okulları, Doğa Okulları ve Nesibe Aydın Okulları kadar; başarılarıyla üniversite sıralamalarında üst sıralarda yer edinen Hacettepe, Bilkent, ODTÜ, Atılım gibi üniversitelere yakın konumda bulunan Uptown İncek Konutları’ndan daire alanlar üzerinde yapılan araştırma, duyarlı velilerin çocuklarını okullarına yakın konut arayışına yönelttiğini ortaya çıkardı.


Araştırmada, ailelerin önemli bölümünün çocukların okul başarısında “serviste geçireceği zamanın minimize edilmesinin büyük rolü olduğunu” belirttiği vurgulanırken, ev-okul yakınlığının, “sağlıktan, başarıya; güvenlikten, okul dışı sosyalleşmeye” kadar çok sayıda etkisine işaret ediliyor. İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.






www.uptownincek.com/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler