29 / 03 / 2024

Ankara Uptown İncek'te satışlar arttı!

Ankara Uptown İncek'te satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. Uptown İncek’te konut sahibi olmak isteyenlere kaliteli ve konforlu bir yaşam sunuluyor...


2012 yılının Aralık ayında temeli atılan ve kısa sürede Ankara’nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. İnşaat sektörünün önde gelen markalarından LEMA İnşaat’ın, teslime yaklaşan projesi Uptown İncek’te konut sahibi olmak isteyenlere kaliteli ve konforlu bir yaşam sunuluyor.


Teslim sürecine yaklaşırken elde edilen satış başarısına vurgu yapan LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı: “ İnşaatımızın büyük oranda tamamlanmış olması ve teslim tarihine çok yakın olmamız satışlarımızın artmasını sağladı. Aynı zamanda peyzaj çalışmalarının da hız kazandığı bugünlerde son fırsatları değerlendiren yatırımcıya İncek Yumrutepe bölgesinin ilk teslim edilecek projesi olarak katkı sağlamaya devam ediyoruz. “ dedi.


Satışa çıktığı andan itibaren yatırımcısına ve yaşam ortaklarına kazanç sağlamaya devam eden Uptown İncek’te ev sahibi olmak için son fırsatları kaçırmayın.


UPTOWN İNCEK


Lema Grup tarafından hayata geçirilen Uptown İncek konut projesi, 2015 yılının Kasım ayında teslim ediliyor. İncek Yumrutepe bölgesinin ilk teslim edilecek konut projesi olan Uptown İncek, 1+1’den 6+1 ‘e kadar 18 ayrı tipte 226 konuttan oluşuyor. TED  Ankara  Koleji’ne kapı komşusu olan proje sosyal donatı alanları ile de dikkat çekiyor.