16 / 04 / 2024

Tüm detaylarıyla Moment İstanbul projesi!

Tüm detaylarıyla Moment İstanbul projesi!

Kartal çevresinde uzun zamandır merakla beklenen yeni proje Moment İstanbul , 18 Eylül'de Grand Hyatt Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı. AC Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje basın toplantısının ardından satışa sunuldu.


Bölgedeki konut alıcıları ve yatırımcılarının merakla beklendiği Moment İstanbul'un 15 günlük ön talep dönemine 4000'i üzerinde başvuru gelmişti. Basın toplantısının ardından yoğun ilgiyle başlatan satışlarda, lansman dönemine özel avantajlı fiyatlar sunuluyor.


Bölgeye ve projenin donatılarına karşın ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, kısa süreliğine 239.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu projede 60 aya kadar yüzde 0,88, 120 aya kadar ise yüzde 0,91 faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. Ayrıca lansman dönemine özel olarak proje peşin alımlarda yüzde 15 iskonto uygulanıyor.


Kartal'a 1000 milyon dolarlık dev yatırım

AC Yapı, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Anadolu Yakası'nda gayrimenkul yatırımlarının merkezi haline gelen Kartal'a 100 milyon dolar yatırımla örnek niteliğinde bir proje inşa ediyor. Kartal R-5 bandında, adalar manzarasına hakim bir noktada konumlandırılan Moment İstanbul, estetik mimarisiyle ve donatılarıyla bölgenin yenilenen siluetine büyük katkı sağlıyor.


Cadde mağazalarıyla bölgenin merkezi olacak

Kartal'ın en merkezi noktasında 44 katlı iki kuleden oluşacak proje, konut ve Home-Office'lerin yanı sıra 12 adet de cadde üzeri mağaza yer alacak. Tamamlandığında bölgenin çekim merkezi halinde gelecek projede 2 bin 500 kişi yaşayacak.


Adalar manzarasına hakim ferah daireler

AC Yapı, yeni projesinde geniş ve ferah bir tasarıma sahip 1+1'den 5+1'e kadar uzanan çeşitte daire tipleri sunuyor. Kartal'ın merkezinde, adalara nazır bir konumda yükselen proje geniş ve ferah daireleri ayrıcalık sunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise 74,69 metrekare ile 344,47 metrekare arasında değişiyor. 


Moment İstanbul projesi kapsamında; yüzme havuzlarından çocuk oyun alanlarına, 7/24 güvenlikten otoparka kadar pek çok donatıya da yer veriliyor. Projede; sauna, kapalı otopark, fitness merkezi, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi spor alanları da bulunuyor.


Her noktaya ulaşım kolaylığı

5'in ve Karyal Metrosunun yanı başında bulunan proje, Sabiha gökçen Havalimanı'na 15 dk, Adalet Sarayına 2 dk, ve Kartal Sahiline 5 dk uzaklıkta konumlandırılıyor.


Heybeli Ada, Kınalı Ada ve Sedef Adası'na hakim manzarasıyla da dikkatleri üzerine çeken Moment İstanbul'un teslim tarihi 2017 Mart ayı olarak belirlendi.



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri