28 / 03 / 2024

İşte Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinin tüm detayları!

 İşte Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinin tüm detayları!

500 milyonluk yatırımla hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde metrekare birim fiyatları ise 4 bin 300 liradan başlıyor. İşte tüm detaylarıyla Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi...


 

Sinpaş ilkini İkitelli'de inşa ettiği ticari gayrimenkul markası İş Modern'in ikincisini Ambarlı'da hayata geçiriyor. Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi 151 bağımsız birimden meydana geliyor. 


500 milyonluk yatırımla hayata geçirilen ve ortalama alanın 500 metrekare olduğu  Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde alan büyüklükleri 250 metrekareden başlıyor. Projede tek katta 12 bin metrekareye çıkan alan da mevcut. 

 

Kolay ulaşımı ile dikkat çeken Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde metrekare birim fiyatları ise 4 bin 300 liradan başlıyor. 

 

Proje hakkında açıklamalar yapan Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik,  "Orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşları başta olmak üzere bu yapıların nitelikli çalışma alanlarına ihtiyaçları vardı. Mahalle arasında kalmış, işlevini yitiren, güvenliği olmayan, enerji ihtiyacını verimli karşılamayan bu alanlar KOBİ'leri oldukça zorluyor. Ayrıca iş yaptıkları diğer işletmelere prestijlerini de göstermeleri için İş Modern KOBİ'ler için önemli bir proje oldu" dedi.