19 / 04 / 2024

Trump Towers Mall kapılarını açtı!

 Trump Towers Mall kapılarını açtı!

Trump Towers Mall, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı görkemli bir törenle kapılarını açtı


İstanbul’un kalbi Şişli’de yükselen silüetiyle görenleri kendine hayran bırakan Trump Towers İstanbul’un alışveriş merkezi Trump Towers Mall, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı görkemli bir törenle kapılarını açtı. 


Konsepti, mimarisi ve eğlence alanları ile sektöründe farklılaşan Trump Towers Mall, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın katılımlarıyla 19 Nisan Perşembe günü resmi olarak kapılarını ziyaretçilere açtı.


Türkiye pazarına ilk kez giriş yapan dünya markaları, sektöründe ilk kez ve sadece bünyesinde yer alan “çocuk katı” ile önemli bir projeye imza atan Trump Towers Mall, Kıvılcım Dans Topluluğu’nun özel şovuyla açıldı.


Dünyanın ve Türkiye’nin dev markaları Trump Towers Mall’da…

Crocs, Gymboree, Pure Jatomi Fitness Center ve daha birçok dünya markasının Türkiye’deki “ilk” tercihi olan Trump Towers Mall, Network, İpekyol, Kiğılı, Boyner, Mango, Damat&Tween, Dufy, Twist, Sarar, Paşabahçe, İnci, Network, Desa, Divarese, Saat&Saat gibi moda ve alışveriş dünyasının önde gelen markalarının da yeni adresi oldu. 


Türkiye’nin tek çocuklara özel alışveriş merkezi “Minimall”, Trump Towers Mall’da…

9 bin metrekarelik bir alana yayılan Minimall, çocuklara özel markaları ve aktivite alanlarıyla bir ilke imza atıyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde sadece çocuklara özel olarak tasarlanan “Minimall - Çocuk Katı” çocukların kendilerini özel ve çocuk gibi hissetmesi için tasarlandı. Çocuklara özel moda markaları ve favori lezzetlerinin yanı sıra Türkiye’nin ilk Disney Tiyatro’su, Fox Entertainment, özel tasarım D&R Kids ve Trump Kids Konsiyerj Hizmeti ile hem çocuklar hem de ebeveynler bu çok özel dünyanın avantajlarından yararlanıyor. 


Trump Towers Mall “Sokak Yemekleri Konsepti” ile fark yaratıyor!

Trump Towers Mall, İngıltere’den önemli bir grup işbirliğinde Borsa grubu ile birlikte yeni bir konsepti Türkiye’ye taşıyor. Sokak yemekleri konsepti çerçevesinde; pavilyonlarda bulunan farklı menülerde, rahat bir ortamda yemek yenilen ve özel açık alanda konumlandırılan bir bölüm oluşturuldu. 


Street Food alanı ile bir ilke imza atan Trump Towers Mall’da; Midpoint, Fratelli La Buffalo, HD İskender, Günaydın, Burger King, Edirne Kırkpınar ve Ramiz Köfte gibi yeme içme markaları ve eşsiz lezzetlerle hizmet veriyor.  




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri