24 / 04 / 2024

Trump Towers İstanbul'da sınırlı sayıda daire kaldı!

 Trump Towers İstanbul'da sınırlı sayıda daire kaldı!

İstanbul’un silüetine bir süredir çarpıcı formu ile eklenmiş olan Trump Towers İstanbul, rezidans, ofis ve alışveriş merkezi ile birçok ilkleri Türkiye’ye getiriyor, yeni bir yaşam alanı ve farklı bir yaşam stili sunuyor


İstanbul’un kalbi Şişli’de 260.000 metrekare inşaat alanında 39 katlı rezidans ve 37 katlı ofis kuleleri ile 43.500 metrekare kiralanabilir alanda 175 mağazalık bir alışveriş merkezinden oluşan proje, mimar Brigitte Weber imzasını taşıyor.

39 katlı kulede brut 102 ile 680 metrekare arası değişen dairelerde, stil sahibi ve geniş seçenekler sunan Trump Towers İstanbul, ikonik mimarisi, özgün iç dizaynı, yüksek teknolojik özellikleri ve sunmuş olduğu çok özel hizmetlerle en çok tercih edilen konut projelerinden biri olma özelliğine sahip.

Bir Dünya Projesi Trump Towers İstanbul’da Sınırlı Sayıda Daireler

Trump Towers İstanbul projesi sadece İstanbul’a değer katmak için değil aynı zamanda İstanbul’un modern yüzünü yurtdışında da tanıtmak için tasarlandı. Trump Towers, detaylı çalışmalar ve incelemeler sonucunda oluşturulan benzersiz görünüm ve fonksiyonel yapısının yanı sıra, karşıtlıkların birbirini tamamlaması gibi farklı malzeme ve dış cephe açıları birleştirilerek, ileri teknoloji ve kaliteli malzeme kullanılarak, konfor lüks ve stili bir arada sunuyor.

Dünyanın sayılı ülkelerinde çok özel projelere imza atan Trump Towers’in, Avrupa’daki ilk örneği Trump Towers İstanbul projesindeki dairelerin satış ve kiralamasına devam edildiğini belirten Trump Towers Yönetimi, konut projelerinde yaşanan büyük ilgiden son derece memnun olduklarını belirtti.

Özellikle Mayıs ayında yürürlüğe giren Mütekabiliyet Yasası’nın ardından başta Amerika olmak üzere birçok ülkeden yabancı yatırımcıların projeye olan ilgisinin arttığının altını çizen yönetim, yasanın satışları arttırdığını ve projede sınırlı sayıda daire kaldığını belirtti.

Trump Towers İstanbul Residence

·300 m2’lik özel ‘LOUNGE’,

·Lounge alanında bar, çocuk oyun odası ve toplantı salonu

·Residence sakinlerine özel ‘Beyaz Elpen Concierge Hizmeti’,

·Butler’ ve ‘Vale’ hizmeti; alışverişlerinizin yapılmasına, faturalarınızın ödenmesine, otel, uçak, restoran konser vb.rezervasyonlarınızdan lounge katı organizasyonlarınıza, toplantı, davet ve çocuk bakımına kadar tüm ihtiyaçlarınızın sağlanacağı otel konforunda hizmet,

Türkiye’nin ilk ve tek Avrupa standartlarında şarap mahzeni… Her bir daireye özel 70 şişe kapasiteli özel bölümü olmak üzere toplam 16.800 şişe kapasiteli özel kart ile giriş – çıkış ve dileyen rezidans sakinlerinin misafirlerini ağırlayabilecekleri şarap tadım alanları,

·         Her daireye özel depo alanı,

·         Her daireye ait kapalı otopark,

·         Her oda için bağımsız kontrol edilebilen ve aynı zamanda merkezi 4 borulu fancoil sistemine bağlı merkezi iklimlendirme,

·         Her mekanda 24 saat temiz hava ve egzost sistemi,

·         24 saat sıcak su,

·         Eğitimli, özel güvenlik birimleri

·         Ortak mekanlarda kapalı devre kamera sistemi

·         Kontrollü geçiş

·         Erken uyarı ve gizli alarm sistemi

·         Yangın ve duman güvenlik otomasyon sistemleri,

·         Tüm daireler ve ortak mekanlar için kesintisiz yedek enerji jeneratörleri,

·         Hızlı internet, uydu televizyon sistemleri ile her daireye 4 harici, 1 dahili telefon hattı verilebilen teknolojik altyapı ve touch panel akıllı ev teknolojisi,

·    Kapalı devre kamera sistemi, kontrollü geçiş ve erken uyarı&gizli alarm sistemiyle eğitimli özel güvenlik personeli ile özel güvenlik hizmeti.


Trump Towers Residence Hakkında

Trump Towers birbirinden özel hizmetleri ile ayrıcalığa dönüşüyor

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme ve işletme şirketlerinden Trump markasının tecrübesi ile Trump Towers’ta özel yönetim sistemi ayrıcalığı yaşanıyor. Resepsiyon, vale, güvenlik, teknik ve temizlik hizmetlerinin yanı sıra 7 gün 24 saat Beyaz Elpen concierge hizmeti ile daire sahiplerinin her ihtiyacının uluslararası standartlarda anında karşılanması sağlanıyor.

Türkiye’nin ilk kişiye özel residence kavı

İleri teknoloji ve kaliteli malzeme kullanarak kullanıcıya konforlu bir yaşam ve çalışma alanı sunan Trump Towers, kişiye özel 16.800 şişelik kapasitesi ile Türkiye’nin ilk residence kavı olma özelliğini taşıyor. Türkiye’ye yeni giriş yapan dünyanın en önemli fitness markası Pure Fitness ise, 3300 m2’de Residence’de yaşayanlara ve Ofis çalışanlarına sabah birbirinden özel hizmet sunuyor.

Daireler konseptlerin tarzını yansıtıyor…

İç dekorasyonda farklı stillerde teknoloji alt yapı ile zenginleşen Trump Towers Residence daireleri farklı yaşam alanı alternatifleri sunuyor. Modern evler için “Daha az daha fazladır” konsepti ile yalın tasarımların hissedildiği residence dairelerinin yanı sıra daha doğal ahşap malzeme kullanılarak tasarlanan “Doğaya Dönüş” konseptli daireler her tarza uygun seçenekler sunuyor. Klasik ve ışıltılı evleri tercih edenler ise “Sofistike” tasarımların hakim olduğu taşınmaya hazır daireleri istediği zaman teslim alabiliyor.

Trump Towers Mall, Office ve sosyal yaşam alanları ile yepyeni bir dünyanın kapısını aralıyor…

Trump Towers İstanbul Ofis, Residence ve Mall olarak planlanmış bir yaşam konseptini hayata geçiriyor. Bu bölümler arasındaki sinerji, yaşayanlara büyük avantaj sağlarken lüksü doruklarda yaşamanızı sağlıyor. Trump Towers’da yer alan alışveriş merkezi ve sosyal yaşam alanları ile gün içinde ya da sonrasında seçkin mağazalarında alışveriş yapabilme ya da muhteşem restoranlarında yemek yiyebilme şansına sahipsiniz. Aynı zamanda tüm aile fertleri için sinemalarda film seyredebilir, yeme-içme alanlarında eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Alışveriş Merkezi’nde yer alan çocuklara özel MiniMall’da anneler alışveriş yaparken veya toplantılarını gerçekleştirirken aynı zamanda çocukları ile birlikte vakit geçirebilecekleri özel seçenekler sunuyor.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler