25 / 04 / 2024

Bülent Kural kimdir?

 Bülent Kural kimdir?

Şubat 2013'te Trump Towers İstanbul projesinin Genel Müdürlüğüne getirilen Bülent Kural kimdir?Bülent Kural daha önce hangi görevlerde bulundu?İşte Bülent Kural'ın biyografisi..


Bülent Kural kimdir?

Bülent Kural, 1960 yılı doğumlu. Bülent Kural, İktisadi Ticari Bilimler Akademisi Ekonomi Bölümünden mezun. Bülent Kural, Trump Towers Genel Müdürü.


İş hayatına Puma, Slazenger gibi uluslararası markaların ithalatıyla başlayan Bülent Kural, Sabancı Holding şirketlerinden Temsa ve Lassa’da uzun yıllar yöneticilik yaptı. 


Bülent Kural, Reebok Türkiye’de yaklaşık 10 yıl genel müdürlük görevinde bulundu.


Via Port Alışveriş Merkezi’nde de Genel Müdür olarak görev alan Kural,  son olarak Starcity Outlet Center’ın genel müdürlüğünü yürüttü. Kural şimdi ise Trump Towers Genel Müdürü olarak görevini devam ettiriyor. 


Trump Towers Mall adı, Başbakana Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği ile 2013 Şubat ayında değişti. Bu isim değişikliği ile ilgili Trump Towers Genel Müdürü Bülent Kural şu yorumlarda bulundu:


Yeni yüzümüzle kendimizi İstanbullulara çok daha net anlatacağız. Biz canlıyız, renkliyiz, her daim hareketliyiz. İstanbullular artık alışverişe, eğlenceye, sosyal yaşama, kısacası hayata dair her şeye trumplayacak. Trumpla herkesin dilinde yepyeni bir deyim olacak.


Bülent Kural, "Önemli olan bir alışveriş merkezi açmak değil, işletmek ve yürütebilmek. Biz de çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin sosyal yaşamına dokunarak rekabette yer alacağız. Bunun için yaklaşık 400 bin Euro’luk bir yatırım bütçesi ayırdık. Gençler için sinema biletlerinin fiyatını 8 liraya indirdik ve sinema giriş sayımız 8 binden 34 binlere yükseldi. Tiyatro salonumuzda en iyi gösteriler sahne almaya devam edecek. Sergi alanları için de aynı durum geçerli. Kiralanmamış mağazalarımız için görüşmelerimiz birçok marka ile devam ediyor." dedi.


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com