28 / 03 / 2024

Tarih Piyalepaşa İstanbul ile yeniden canlanıyor!

Tarih Piyalepaşa İstanbul ile yeniden canlanıyor!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kademeli cepheleri, geniş saçakları, cumbaları, havuzları ve iç avlu sistemiyle şehre ve semte yakışan nostaljik bir proje olarak tasarlanıyor.


Piyalepaşa İstanbul, İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının tecrübesiyle hayata geçiyor. Konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan projede 2018 yılında yaşamın başlaması hedefleniyor.


Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kademeli cepheleri, geniş saçakları, cumbaları, havuzları ve iç avlu sistemiyle şehre ve semte yakışan nostaljik bir proje olarak tasarlanıyor.


Polat güvencesiyle Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 800 milyon Dolar’lık yatırımla Beyoğlu’nun en merkezi semtlerinden Piyalepaşa’da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden izler taşıyor. Proje, tarihi Kaptan-ı Derya Piyale Paşa kadar geçmişe uzanan semtin dokusuna ve tarihine uygun konseptiyle dikkat çekiyor. Unutulmaya yüz tutmuş semt hayatını tekrar canlandırmayı hedefleyen Piyalepaşa İstanbul’da gerek ticari gerekse sosyal alanların yer aldığı, bakkalı, simitçisi, manavıyla İstanbulluların özlemini duyduğu sadelik ve huzur bir araya geliyor.


82 dönüm arazi üzerindeki projede konut, rezidans, ofis, otel ve mağazaların yer aldığı alışveriş sokağı bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul’un en önemli özelliği; yüksek binalar yerine daha çok alçak binaların yer aldığı yatay konseptte tasarlanması. 


Projedeki konut blokları 6-10 kat arasında, ofis blokları ise 5-12 kat arasında değişiyor. 190 adet rezidansın yer aldığı rezidans bloğu 16 kattan, bölgedeki otel ihtiyacına önemli bir çözüm olacak otel ise 18 kattan oluşuyor.


Stüdyodan 4+1’e 760 daire, 190 rezidans 

Piyalepaşa İstanbul’da 55 m²’den 207 m²’ye, stüdyodan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. 

Ayrı bir blokta konumlanan rezidans, sakinleri için her şeyin düşünüldüğü bir hayat sunuyor. Rezidansta misafir kabulünden uyandırma servisine, temizlik hizmetlerinden bilet teminine kadar birçok ayrıcalık bir araya geliyor.


Piyalepaşa İstanbul’da dairelerin ilk metrekare satış fiyatları, 7 bin 500 ile 8 bin 500 TL arasında değişiyor.


Semt samimiyeti Piyalepaşa İstanbul’da

Projenin en önemli alanlarından 550 metre uzunluğundaki alışveriş sokağında ulusal ve uluslararası 120 mağaza yer alacak. Projenin ana konseptini oluşturan semt samimiyetini ve sokak atmosferini korumak için yeme-içme alanları daha fazla yer kaplayacak.  


Piyalepaşa İstanbul’un 3 bin 500 metrekareden oluşan kapalı sosyal tesis alanında; fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve spa hizmetlerine kadar birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. Çocuklar için de ekstra oyun alanları bulunan proje, yüzde 48 yeşil donatı alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunuyor. Projede 3.900 araçlık, 4 katlı otopark alanı da kullanıcılarına ve sahiplerine sunduğu en büyük avantajlardan biri olacak. 

 

Tüm proje sakinlerinin yanı sıra İstanbulluların da yaşamına farklı bir lezzet katacak 2 katlı alışveriş sokağında; 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fast food üniteleri ile farklı gastronomik damaklara hitap eden cafe ve restoranlar yer alıyor. 


Şehrin merkezinde 

Ulaşım açısından da merkezi konumda yer alan ‘Piyalepaşa İstanbul’, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Ayrıca, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkanı bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul’da yaşam 2018’de başlayacak.



Adres :

Piyalepaşa Bulvarı Beyoğlu/İstanbul


Satş irtibat / Merkez ofis:

Büyükdere Caddesi Polat İş Hanı No:87 Kat:1 34387 Mecidiyeköy / İstanbul 


Telefon :

0850 622 04 04 - 0 (212) 212 04 04

 

Web :http://piyalepasa.com.tr/