20 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul ödeme planı

Adnan Polat: Konut pazarında fiyatlar düşük kaldı!

Piyalepaşa İstanbul için düzenlenen basın toplantısında gayrimenkul sektörünü değerlendiren Adnan Polat, konut pazarında alıcı lehine gelişmeler yaşandığını ve fiyatların düşük kaldığını açıkladı.

Piyalepaşa İstanbul 2017 fiyat listesi!

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. İşte Piyalepaşa İstanbul 2017 fiyat listesi...

İstanbul Piyalepaşa satılık daire!

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Piyalepaşa İstanbul projesi, 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneği sunuyor. İstanbul Piyalepaşa satılık daire fiyatları 741 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor.

Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul projesi Beyoğlu’nda kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları ne kadar?

Piyalepaşa İstanbul projesi nerede?

82 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükseliyor. Peki, Piyalepaşa İstanbul projesi nerede?

Piyalepaşa İstanbul Projesi'nde yaşam 2018 yılında başlıyor!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kademeli cepheleri, geniş saçakları, cumbaları, havuzları ve iç avlu sistemiyle şehre ve semte yakışan nostaljik bir proje olarak tasarlanıyor...

Tarih Piyalepaşa İstanbul ile yeniden canlanıyor!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kademeli cepheleri, geniş saçakları, cumbaları, havuzları ve iç avlu sistemiyle şehre ve semte yakışan nostaljik bir proje olarak tasarlanıyor.