29 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul iletişim

Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları!

Proje konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı alanlarından oluşuyor. Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları 7 bin 500 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul Projesi'nde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL!

Piyalepaşa İstanbul Projesi Beyoğlu'da Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirildi...

Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi doğrultusunda projede dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor. Proje Kentsel Dönüşüm kapsamında hayata geçirildi...

Piyalepaşa İstanbul Projesi'nde yaşam 2018 yılında başlıyor!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kademeli cepheleri, geniş saçakları, cumbaları, havuzları ve iç avlu sistemiyle şehre ve semte yakışan nostaljik bir proje olarak tasarlanıyor...

Tarih Piyalepaşa İstanbul ile yeniden canlanıyor!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kademeli cepheleri, geniş saçakları, cumbaları, havuzları ve iç avlu sistemiyle şehre ve semte yakışan nostaljik bir proje olarak tasarlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul telefon!

Piyalepaşa İstanbul Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçiriliyor. Projenin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Piyalepaşa İstanbul nerede?

Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Proje 440 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul nerede?

Piyalepaşa İstanbul iletişim!

Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Beyoğlu'nda Piyalepaşa Bulvarı'nda hayata geçiriliyor. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyor.

Piyalepaşa İstanbul görücüye çıktı!

Türkiye'nin ilk özel sektör tarafından yapılan kentsel dönüşüm projesi olan ve Piyalepeşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi Nisan ayında satışa çıkıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa satılık daire!

Beyoğlu Piyalepaşa satılık daire fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. 600 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek projenin lansmanı yarın MIPIM fuarında gerçekleşecek.

Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul!

Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul projesinin lansmanı yarın MIPIM fuarında gerçekleşecek. Yaklaşık 900 daireden oluşan projede dairelerin 2018 yılının başında teslim edilmesi öngörülüyor.

Piyalepaşa İstanbul satılık!

İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede yaklaşık 900 daire bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor.