29 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul telefon

Piyalepaşa İstanbul Projesi'nde yaşam 2018 yılında başlıyor!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kademeli cepheleri, geniş saçakları, cumbaları, havuzları ve iç avlu sistemiyle şehre ve semte yakışan nostaljik bir proje olarak tasarlanıyor...

Tarih Piyalepaşa İstanbul ile yeniden canlanıyor!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kademeli cepheleri, geniş saçakları, cumbaları, havuzları ve iç avlu sistemiyle şehre ve semte yakışan nostaljik bir proje olarak tasarlanıyor.

Piyalepaşa Beyoğlu Konutları!

Piyalepaşa Beyoğlu Konutları için fiyatlara yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede sosyal alanlara geniş yer veriliyor...

Piyalepaşa İstanbul telefon!

Piyalepaşa İstanbul Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçiriliyor. Projenin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı'nda inşa ediliyor. Proje 800 milyon dolarlık yatırımla 440 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul nerede?

Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Proje 440 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul nerede?

Piyalepaşa İstanbul iletişim!

Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Beyoğlu'nda Piyalepaşa Bulvarı'nda hayata geçiriliyor. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyor.