27 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat Terrace Tema satılık!

 İnanlar İnşaat Terrace Tema satılık!

İnanlar İnşaat Terrace Tema satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. 2 kule halinde yükselen Terrace Tema Evlerinde konutların anahtar teslimleri 5 ay sonra gerçekleşecek...


İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Tema projesi lokasyon olarak İstanbul'un Küçükçemece ilçesine bağlı Atakent bölgesinde konumlandırılıyor. İnanlar İnşaat Terrace Tema satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


2 blok halinde inşa edilen Terrace Tema Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor. Terrace Tema Evlerinde yer alan bloklar 30 ve 40 katlı olarak tasarlandı.


İnanlar İnşaat Terrace Tema satılık daire:


İnanlar İnşaat Terrace Tema satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler minimum 395 bin TL'den başlayarak yükseliş gösteriyor. Terrace Tema Evlerinde konutların alanları 90 metrekare ile 225 metrekare arasında değişiyor.


Terrace Tema teslim tarihi kapsamında projede yer alan daireler 4 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. İnanlar İnşaat Terrace Tema Konutlarında oyun alanları, sauna, buhar banyosu, kapalı otopark ve fitness merkezi gibi donatılar bulunuyor.


Terrace Tema nerede?

İnanlar İnşaat Terrace Tema adres:241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL


Terrace Tema iletişim bilgisi:

Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com