23 / 04 / 2024

Hep İstanbul 3 bloğunu kampanyayla satışa çıkaracak!

Hep İstanbul 3 bloğunu kampanyayla satışa çıkaracak!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin bugüne kadarki en büyük konut projesi olan HEP İstanbul’da satışta olan dairelerin yüzde 70’i satıldı. Projede 3 blok daha düzenlenecek kampanyayla satışa çıkarılacak.


Tekfen Emlak Geliştirme'nin Esenyurt'ta hayata geçirdiği HEP İstanbul'da satışta olan dairelerin yüzde 70'inin satışı gerçekleştirildi. 11 blokta 1424 daireden meydana gelen projede şu ana kadar 6 blokta satış yapıldı. Mart ay içinde ise düzenlenecek kampanyayla 3 blok daha satışa çıkarılacak.


'Orta gelire konut üretmeye devam'

Hep İstanbul'da metrekare fiyatları ortalama 2 bin 800 liradan başlarken; fiyatların orta ve orta üstü gelir grubuna hitap ettiğini belirten Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, "İlk kez bu segment için konut üretiyoruz, daha önce ofis ve A+ konut üretiyorduk. Bu gelir grubu için uygun arazilerde üretmeye devam edeceğiz" dedi. Egesel, orta üst gelir grubunda ev almaya 'maliyet' nedeniyle cesaret edemeyenleri de harekete geçirdiklerini anlatarak, "Satışlarımızın yarısını ilk evini alanlara yaptık. Bu da, insanların markamıza güvenerek, birikimlerini böyle bir yatırımda değerlendirdiklerini gösteriyor" diye konuştu.


Hafriyat çalışmaları süren Hep İstanbul, Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar bölgelerinin kesişim noktasında, E-5 ve TEM bağlantı yolunun birleştiği noktada yer alıyor. Proje, 11 blok ve 14 sıra bina ünitesiyle toplam 1424 daireden oluşuyor. Ocak ayı itibariyle inşaatına başlanan Hep İstanbul'da daire teslimlerinin Nisan 2017'de yapılması planlanıyor. Projenin, metrobüs hattına yakınlığının ve lokasyonunun avantaj olduğunu kaydeden Egesel, "Proje metrobüse yürüme mesafesinde. Ayrıca 2017 yılında hayata geçmesi planlanan Bakırköy-Beylikdüzü metro güzergâhına da yürüme mesafesinde yer alıyor.


Fiyatlar 216 bin liradan başlıyor

Projenin ilk etap satışlarını neredeyse tamamladıklarını, ikinci etapta ise satışların devam ettiğini belirten Ömer Egesel, "Projede fiyatlar 1+1 dairelerde 216 bin TL'den, 2+1 dairelerde 335 bin TL'den ve 3+1 dairelerde ise 430 bin TL'den başlıyor. Ortalama metrekare fiyatımız 2 bin 800 lira seviyesinde" dedi. Fiyatlarda 4 ayda yüzde 10 artış olduğunu ifade eden Egesel, Türkiye'deki yıllık fiyat artışlarının yüzde 15-20 arasında değiştiği varsayıldığında, yüzde 40 civarında primi uygun gördüklerini kaydetti.


Posta