28 / 03 / 2024

Hep istanbul esenyurt

Tekfen HEP İstanbul ödeme bilgileri!

Tekfen HEP İstanbul ödeme bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje 11 blok olarak Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa ediliyor...

Esenyurt HEP İstanbul fiyat!

Esenyurt HEP İstanbul fiyat bilgileri doğrultusunda projede konut fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Projede 15 bin TL peşinatla daire sahibi olmak mümkün...

HEP İstanbul fiyatları!

HEP İstanbul fiyatları 233 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen projede toplam 1.424 konut yer alıyor...

Hep İstanbul 3 bloğunu kampanyayla satışa çıkaracak!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin bugüne kadarki en büyük konut projesi olan HEP İstanbul’da satışta olan dairelerin yüzde 70’i satıldı. Projede 3 blok daha düzenlenecek kampanyayla satışa çıkarılacak.

Hep İstanbul Esenyurt iletişim!

Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla yükselen Hep İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'ye bağlı Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Hep İstanbul Esenyurt iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

Tekfen Emlak Geliştirme Hep İstanbul iletişim!

70 metrekare ile 179 metrekare arasında değişen daire alanlarına sahip projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen daireler yer alıyor. İşte Tekfen Emlak Geliştirme Hep İstanbul iletişim bilgileri....

Hep İstanbul fiyatları!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor. Daire alanları 70 ile 179 metrekare arasında farklılık gösteren Hep İstanbul fiyatları haberimizde yer alıyor.

Hep İstanbul ne zaman teslim?

Hep İstanbul ne zaman teslim? Hep İstanbul telefon numarası? Hep İstanbul daire tipleri? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde. İşte cevaplar!

Hep İstanbul Esenyurt!

Hep İstanbul Esenyurt projesi 26 blok olarak yükseliyor. Dairelerin ve ticari birimlerin yer aldığı proje Ekim ayında satışa çıkacak.

Tekfen Hep İstanbul projesi Ekim'de satışa çıkacak!

Hep İstanbul projesi, Esenyurt'ta Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile hayata geçiriliyor. 1.413 daire ile 27 dükkanın yer aldığı projede 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar tüm daire alternatiflerine yer veriliyor.