28 / 03 / 2024

Gökdeniz Kartal’da yüzde 5 peşinatla konut satışı sürüyor!

 Gökdeniz Kartal’da yüzde 5 peşinatla konut satışı sürüyor!

Şu ana kadar yüzde 20’si satılan projeye en yoğun ilgiyi sağlık ve hukuk çalışanları gösteriyor. Çevrede bulunan hastane ve adliye gibi önemli birimlerde görev yapanların oturum amacıyla tercih ettiği Gökdeniz Kartal, avantajlı fiyat ve ödeme planıyla da dikkat çekiyor.


Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal, oturum amacıyla tercih edilen projeler arasında yer alıyor. Şu ana kadar yüzde 20’si satılan projeye en yoğun ilgiyi sağlık ve hukuk çalışanları gösteriyor. Çevrede bulunan hastane ve adliye gibi önemli birimlerde görev yapanların oturum amacıyla tercih ettiği Gökdeniz Kartal, avantajlı fiyat ve ödeme planıyla da dikkat çekiyor.

 

4 farklı ödeme planı

Kampanya 1: Yüzde 50 peşin, yüzde 50 için 48 ay sıfır faiz

Kampanya 2: Yüzde 40 peşin, yüzde 60 teslimde banka kredisi

Kampanya 3: Yüzde 4 indirim, yüzde 5 peşin, yüzde 20 teslimde, yüzde 75 banka kredisi

Kampanya 4: Yüzde 7 indirim, yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi

 

Projede uygulanan kampanyalarla ilgili bilgi veren Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, “Peşinatı az aldığımız kampanyamız ile 48 ay sıfır faiz kampanyamız, bu bölgeyi iyi bilen ve konut alma fikri olan yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor” dedi. Satıcı, “Oturum amacıyla tercih edilen projemize, lokasyon itibariyle sağlık ve hukuk çalışanları yoğun ilgi gösteriyor” şeklinde konuştu.

Ulaşım sıkıntısının olmadığı bir lokasyonda, adalar manzarasına karşı yükselen projenin, yatırımcıya kısa vadede kazanç sağlayacağını belirten Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş ise bölgenin genel yapı itibariyle gün geçtikçe prim yaptığını sözlerine ekledi. Metro, deniz otobüsü, E5, sahil yolu, marina, adliye, hastane, sinema ve kültür merkezi gibi noktalara ortalama 7 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan projenin; Sabiha Gökçen ve Kadıköy’e 15, Boğaz Köprüsü’ne 20, Telekom Arena’ya ise 35 dakika uzaklıkta yer aldığını söyleyen Ertaş, “Bu bölge, yaklaşık 5 sene sonra Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu.