26 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal fiyat

Bu kampanyalar ev sahibi yapar!

Projede uygulanan kampanyalarla ilgili bilgi veren Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, “Peşinatı az aldığımız kampanyamız ile 48 ay sıfır faiz kampanyamız, bu bölgeyi iyi bilen ve konut alma fikri olan yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor” dedi.

Hukuk ve sağlık çalışanları bu projeyi tercih ediyor!

Gökdeniz Kartal şu ana kadar yüzde 20’si satılan projeye en yoğun ilgiyi sağlık ve hukuk çalışanları gösteriyor. Çevrede bulunan hastane ve adliye gibi önemli birimlerde görev yapanların oturum amacıyla tercih ettiği Gökdeniz Kartal, avantajlı fiyat ve ödeme planıyla da dikkat çekiyor.

Gökdeniz Kartal’da yüzde 5 peşinatla konut satışı sürüyor!

Şu ana kadar yüzde 20’si satılan projeye en yoğun ilgiyi sağlık ve hukuk çalışanları gösteriyor. Çevrede bulunan hastane ve adliye gibi önemli birimlerde görev yapanların oturum amacıyla tercih ettiği Gökdeniz Kartal, avantajlı fiyat ve ödeme planıyla da dikkat çekiyor.

Gökdeniz Kartal daire fiyat listesi!

Gökdeniz Kartal daire fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 388 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede banka kredisi kullanılarak konut alınabiliyor...

Gökdeniz Kartal satış fiyatları!

Şubat 2015'te teslim edilecek olan Gökdeniz Kartal'da banka kredisi kullanmak mümkün. Gökdeniz Kartal satış fiyatları kapsamında 2+1 daireler 388 bin TL'den başlıyor...

Gökdeniz Kartal ev fiyat listesi!

Gökdeniz Kartal ev fiyat listesi? Gökdeniz Kartal ödeme planı? Gökdeniz Kartal telefon numarası? Gökdeniz Kartal ne zaman teslim? gibi soruların yanıtları haberimizde...

Gökdeniz Kartal fiyatları ne kadar?

Gökdeniz Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere 204 daire yer alıyor. Peki Gökdeniz Kartal fiyatları ne kadar?

Gökdeniz Kartal görücüye çıkıyor, detaylar 7 Ağustos’ta!

Gökdebiz Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Gökdeniz Kartal görücüye çıkıyor, detaylar 7 Ağustos’ta..

Gökdeniz Kartal'da bayrama özel 4 farklı ödeme planı!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi ilr hayata geçirilen 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesi, yatırımcının yüzünü güldürecek bayram kampanyasına imza atıyor.Gökdeniz Kartal'da bayrama özel 4 farklı ödeme planı fırsatı sunuluyor.

Gökdeniz Kartal'da 48 aya kadar vade farksız taksit imkanı!

Gökdeniz Kartal'da 48 aya kadar vade farksız taksit imkanı ile satışlar devam ediyor. Projede teslimler 20 ay sonra yapılacak.

Kartal’da bir kentsel dönüşüm projesi; Gökdeniz Kartal!

Gökdeniz Kartal Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks tipinde daireler yer alıyor...