25 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal satışları

Hukuk ve sağlık çalışanları bu projeyi tercih ediyor!

Gökdeniz Kartal şu ana kadar yüzde 20’si satılan projeye en yoğun ilgiyi sağlık ve hukuk çalışanları gösteriyor. Çevrede bulunan hastane ve adliye gibi önemli birimlerde görev yapanların oturum amacıyla tercih ettiği Gökdeniz Kartal, avantajlı fiyat ve ödeme planıyla da dikkat çekiyor.

Gökdeniz Kartal’da yüzde 5 peşinatla konut satışı sürüyor!

Şu ana kadar yüzde 20’si satılan projeye en yoğun ilgiyi sağlık ve hukuk çalışanları gösteriyor. Çevrede bulunan hastane ve adliye gibi önemli birimlerde görev yapanların oturum amacıyla tercih ettiği Gökdeniz Kartal, avantajlı fiyat ve ödeme planıyla da dikkat çekiyor.

Adalar manzaralı Gökdeniz Kartal projesi görücüye çıktı!

Adalar manzaralı Gökdeniz Kartal projesi görücüye çıktı. 70 milyon TL'lik yatırım değerine sahip projede fiyatlar 316 bin liradan başlayarak 958 bin liraya kadar yükseliyor. 26 katlı 2 bloktan meydana gelen Gökdeniz Kartal'da aralarında 48 ay sıfır faiz imkanının da bulunduğu 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Gökdeniz Kartal satış ofisi!

Gökdeniz Kartal satış ofisi bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. 35 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.