16 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal fiyatları

Gökdeniz Kartal ‘da bayram kampanyası! 48 ay 0 faizle!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal Kurban Bayramı’na özel dört farklı kampanya ile yatırımcıların yüzünü güldürüyor.

Hukuk ve sağlık çalışanları bu projeyi tercih ediyor!

Gökdeniz Kartal şu ana kadar yüzde 20’si satılan projeye en yoğun ilgiyi sağlık ve hukuk çalışanları gösteriyor. Çevrede bulunan hastane ve adliye gibi önemli birimlerde görev yapanların oturum amacıyla tercih ettiği Gökdeniz Kartal, avantajlı fiyat ve ödeme planıyla da dikkat çekiyor.

Gökdeniz Kartal’da yüzde 5 peşinatla konut satışı sürüyor!

Şu ana kadar yüzde 20’si satılan projeye en yoğun ilgiyi sağlık ve hukuk çalışanları gösteriyor. Çevrede bulunan hastane ve adliye gibi önemli birimlerde görev yapanların oturum amacıyla tercih ettiği Gökdeniz Kartal, avantajlı fiyat ve ödeme planıyla da dikkat çekiyor.

Gökdeniz Kartal liste fiyatları!

Gökdeniz Kartal projesi 7 bin 800 metrekare alan üzerinde 2 blok olarak yükseliyor. Projede ön talep toplanıyor. İşte Gökdeniz Kartal liste fiyatları...

Gökdeniz Kartal fiyatları ne kadar?

Gökdeniz Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere 204 daire yer alıyor. Peki Gökdeniz Kartal fiyatları ne kadar?

Gökdeniz Kartal ev fiyatları!

Gökdeniz Kartal ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 204 daireden oluşan projede teslimler 2016 yılının Şubat ayında gerçekleşecek.

Gökdeniz Kartal kampanya!

Gökdeniz Kartal kampanya bilgisi haberimizde yer alıyor 7 bin 800 metrekare arsa alanına sahip olan proje 28 katlı 2 blok olarak yükseliyor.

Gökdeniz Kartal bayram kampanyası!

Gökdeniz Kartal projesinde, bayrama özel dört farklı ödeme planı sunuluyor.Fiyatların 316 bin TL'den başladığı projede uygulanan ilk ödeme planına göre, yüzde 50 peşin verilerek kalan yüzde 50'lik kısım için 48 ay sıfır faizle taksit yapılıyor...

Gökdeniz Kartal'da bayrama özel 4 farklı ödeme planı!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi ilr hayata geçirilen 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesi, yatırımcının yüzünü güldürecek bayram kampanyasına imza atıyor.Gökdeniz Kartal'da bayrama özel 4 farklı ödeme planı fırsatı sunuluyor.

Gökdeniz Kartal'da metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Bay Yapı ve Gül İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut...