29 / 03 / 2024

Ege Yakası Atakent'te metrekaresi 5 bin lira!

 Ege Yakası Atakent'te metrekaresi 5 bin lira!

Ege Yakası Atakent projesinin sır gibi saklanan görselleri emlakkulisi.com'da yayınlanıyor. Sinpaş bünyesindeki Eviya Gayrimenkul'ün Ege Yakası Atakent projesi Halkalı'da İstanbul Sarayları'nın devamı olarak yükselecek.



İstanbul Halkalı Atakent bölgesinde yükselen Bosphorus City ve İstanbul Sarayları projesinin devamı olarak yükselecek olan proje için, Ege Yakası adıyla ön talepler toplanıyor ancak Sinpaş'ın yeni projesi için Ege Yakası dışında Bosphorus Doğa ve Bosphorus Çiftlik alternatifleri de düşünülüyor. Projeye hangi ismin verileceğine Sinpaş'ın kraliçesi Seba Gacemer ve kurmayları karar verecek.


 Ege Yakası Atakent


Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Genel Müdürü Seba Gacemer 


Toplam inşaat alanı 85 bin 240 metrekare olan Ege Yakası Atakent projesi 531 adet konuttan meydana geliyor. Doğa ile iç içe bir yaşam alanının yaratılacağı Ege Yakası Atakent projesinde ekilip biçilen 20 - 25 metrekarelik bahçeler, hayvanat bahçesi, mini arbatarum, doğal gölet olacak.


13 farklı konut tipinin yer alacağı Ege Yakası Atakent projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 2,5+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dubleks daire tiplerine yer veriliyor. Ege Yakası Atakent projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor.


41 bin 885 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Ege Yakası Atakent projesinde 36 bin 500 metrekare alan peyzaja ayrılıyor. 71 bin metrekare konut alanının olduğu projede 10 bin 700 metrekare kapalı otopark alanı yer alıyor.


Metrekare birim fiyatının 4 bin TL'den başladığı Ege Yakası Atakent projesinde konutların metrekaresi ortalama 5 bin TL'den satılıyor. Ege Yakası Atakent'te meyve bahçeleri, mini bağlar, buluşma meydanı, organik ürünlerin satıldığı ticaret alanı, kafeler, gül bahçeleri, yaz kış kullanılan panoramik havuz bulunuyor.


 Ege Yakası Atakent

 Ege Yakası Atakent

 Ege Yakası Atakent

 Ege Yakası Atakent

Ege Yakası Atakent


Telefon: 0212 693 13 13 

Web adresi : http://www.eviya.com.tr/




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri