29 / 03 / 2024

Ege yakası atakent

Sinpaş GYO'dan Ramazan'a özel fırsatlar! Yüzde 11'lik fiyat avantajı!

Sinpaş GYO’nun İstanbul, Ankara ve Bursa’daki konsept projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, 11 ayın sultanı Ramazan’a özel yüzde 11 oranında indirim fırsatı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Atakent Ege Yakası güncel fiyat listesi! 487 bin TL’ye 30 ay 0 faizle!

Atakent Ege Yakası güncel fiyat listesi 487 bin 885 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 30 aya kadar 0 faiz imkanı ile taksitlendirme seçeneği yer alıyor.

Ege Yakası Sinpaş fiyat listesi!

Ege Yakası Sinpaş fiyat listesi detayları haberimizin içinde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek projede bulunan dairelerin alanları 99 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor.

Ege Yakası fiyat listesi!

Ege Yakası fiyat listesi kapsamında stüdyo daireler 221 bin liradan satışa sunuluyor. Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça tarzı evlerin yer aldığı projede 27 bin 375 metrekare yeşil alan bulunuyor.

Ege Yakası satışa çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirimle 469 bin TL!

Ege Yakası satışa çıktı. Lansmana özel yüzde 10 indirimle 469 bin TL'ye daire satışlarının başladığı projede daire alanları 105 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiyor.

Ege Yakası'nda yüzde 10 + yüzde 5 indirim avantajı!

Ege Yakası nerede? Ege Yakası ödeme planı? Ege Yakası fiyat listesi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizin devamında yer alıyor...

Ege Yakası Eviya fiyatları 462 bin TL’den başlıyor!

Ege Yakası Eviya fiyatları 462 bin TL’den başlıyor. Geniş yeşil alanların yer aldığı projede yüzde 10 özel+yüzde 5 lansman indirimiyle satışlar devam ediyor...

Ege Yakası Atakent ödeme planı!

Ege Yakası Atakent ödeme planı? Ege Yakası fiyat listesi? Ege Yakası nerede? Ege Yakası teslim tarihi? gibi sorularınız yanıtlarını haberimizden bulabilirsiniz.

Ege Yakası projesi Halkalı’ya ‘Ege’yi getiriyor!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi olan Ege Yakası projesi Halkalı'da konumlandırılıyor. Ege Yakası projesi Halkalı’ya ‘Ege’yi getiriyor.

Ege Yakası Atakent'te metrekaresi 5 bin lira!

Ege Yakası Atakent projesinin sır gibi saklanan görselleri emlakkulisi.com'da yayınlanıyor. Sinpaş bünyesindeki Eviya Gayrimenkul'ün Ege Yakası Atakent projesi Halkalı'da İstanbul Sarayları'nın devamı olarak yükselecek.