14 / 05 / 2024

Crown Deluxe'de ticari üniteler satışta! 500 bin eurodan başlayan fiyatlarla!

 Crown Deluxe'de ticari üniteler satışta! 500 bin eurodan başlayan fiyatlarla!

Babacan Yapı tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Crown Deluxe projesinde ticari ünitelerin düzenlenen bahar kampanyası ile satışa çıkmasıyla yüzde 45'i satıldı. 0 peşinat, 40 ay 0 faizle vadelendirme imkanı bulunan projede konutlar ise 159 bin lirad


Babacan Yapı tarafından Avrupa Yakası'nın cazibe merkezlerinden olan Bahçeşehir'de konumlandırılmış Crown Deluxe projesi kapsamında konut sakinlerine tüm ihtiyaçlarını kolayca karşılabilecekleri, eğlenceli ve gerçek manada nitelikli bir yaşamın kapıları aralanıyor. 


Akbatı AVM'nin yanında yükseltilen Bahçeşehir Crown Deluxe projesinde fitness, sauna, spa, hamam, resepsiyon, valet concierge, back-up hizmetleri, açık yüzme havuzu, seyir terasları, vale parking hizmetleri, housekeeping ve catering gibi hizmetler sunuluyor.


Şimdi ticari ünitelerini de satışa çıkaran Crown Deluxe'de 0 peşinat, 40 ay vade farksız taksit imkanını içeren bahar kampanyası ile beraber yüzde 45'lik satış oranına ulaşıldı. Ticari ünitelerin fiyatları kullanılacak sektöre göre 500 bin euro ile 3 milyon euro arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Crown Deluxe'de 83 metrekarelik 1+1 Private Suit konutlar, 159 bin liradan; 114 metrekarelik 2+1 New Family Suit konutlar, 238 bin liradan ve 180 metrekarelik 3+1 Comfort Suit konutlar ise 368 bin liradan başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.



444 24 20

www.crowndeluxe.com.tr