16 / 04 / 2024

Bahçeşehir Crown Deluxe'de 159 bin TL'ye!

 Bahçeşehir Crown Deluxe'de 159 bin TL'ye!

BabacanYapı, Crown Deluxe Bahçeşehir projesinden ev sahibi olmak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Kampanya süresince; satıştaki tüm daireler için hiç peşinat almazken , kredi taksitleri bir yıl boyunca BabacanYapı tarafından ödeniyor. Teslimata kadar daire sahibi peşinat ve taksit ödemesi yapmıyor, üstelik hemen tapusunu teslim alıyor...


2002 yılından bu yana Beylikdüzü ve Bahçeşehir bölgesinde ürettiği nitelikli ve lüks konut projeleriyle öne çıkan BabacanYapı, Crown DeLuxe projesinden konut sahibi olmak isteyenler için başlattığı “yüzde 0 peşinatla hemen tapunu al , teslimata kadar taksitlerini biz ödeyelim” kampanyası devam ediyor. Bir yıl süresince ödenen kredi taksitlerinin dekontu konut sahiplerinin adreslerine gönderiliyor. BabacanYapı tarafından karşılanan taksitlerin ödemesi hiçbir şekilde konut sahiplerine yansıtılmıyor.


2011 yılı sonlarında başlayarak, inşaat çalışmaları hızla devam eden Crown Deluxe-Bahçeşehir projesinde uygulanan kampanya ile projeden konut sahibi olmak isteyenlere anahtar teslimine kadar geçecek süreç için hem oturduğu eve kira, hem de yeni evine taksit ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. 


İstanbul’un ilk uydu kenti Bahçeşehir’de yer alan CrownDeLuxe projesinde çeşitli büyüklük ve özellikte 380 konut ile 40 ticari ünite yer alıyor. Projenin en dikkat çeken özelliği ise;          50 metrekarelik teras ve kat bahçeleri. Konut sahiplerine her türlü sosyal imkânın sağlandığı CrownDeLuxe projesi konumu ile de fark yaratıyor. TEM otoyolunun hemen yanında; alışveriş merkezleri, eğitim kurumları, hastane, spor kulüpleri, alışveriş caddelerine yakınlığı projenin yatırımcılarına katma değer sağlıyor.


Projede eyr alan konutların fiyatları 159 bin TL'den başlıyor 648 bin TL'ye kadar yükseliyor.


0 (212) 444 24 20

www.babacanyapi.com

www.crowndeluxe.com.tr  




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri